2777
2789

کار اداری که واقعا حوصله بر، باید بارها رفت ولی یه سری کارها مثل لباس تعمیری معمولا کم وقت میگیره ولی خیلی مدت طول میکشه تا بیام سرش، چه راه کاری دارین؟ 

ممنون ازتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چه طور مجبور میکنی، من خیلی اوقات با خودم کلنجار میرم ولی انجام نمیدم یا مثلا یه کاری گیر میکنه، ...

منم متاسفانه احمال کارم ، ولی میگم باید انجام بدی شلخته نباش و این حرفا 

ببینم خیلی سخته یه ایه قرانی هست اونو میخونم تماما انجام میدم 

یا دکر لاحول ولا......

خودتو دوس داشته باش❤️
میشه آیه قرآن و ذکر را کامل بگی

۴} جهت آسان شدن کارهای مشکل

منقول است هر وقت رسول اکرم صلی الله علیه وآله وسلم را کاری سخت پیش می آمد جبرئیل آن حضرت را می گفت بگو:

تَوَکّلتُ عَلی الحَیِّ الّذی لایَمُوت ، و الْحَمْدُ لِلّهِ الَّذِي لَمْ يَتَّخِذْ وَلَدًا وَلَم يَكُن لَّهُ شَرِيكٌ فِي الْمُلْكِ وَلَمْ يَكُن لَّهُ وَلِيٌّ مِّنَ الذُّلَّ وَكَبِّرْهُ تَكْبِيرًا.

حق سبحانه و تعالی آن کار مشکل و سخت را بر آن حضرت سهل و آسان می گردانید.

خودتو دوس داشته باش❤️