یه نظرات و حرفایی توی یک سری تاپیکا ادم میبینه شاخ درمیاره.تورو خدا برای مسائل مهم زندگی تون اینجا دنبال راه حل نباشید.کسی که تاپیک شمارو میبینه از هیچی زندگی تون خبر نداره با یه خط نوشته نمیشه نسخه پیچید برای کسی.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکیم همین الان تاپیک زده بود دوستم غذا میخوره بعد دست میکنه تو حلقش تا بالا بیاره تا وزنش کم باشه بعد به من دروغ گفته ژنتیکی لاغریم
قطع ارتباط کنم
😑حس میکنم اینا هشت نه سالشونه
و تـو شـدے تـمـامـ مـنـ🥺S🖇️b💍 تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️ #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻
یکی دیگه هم همین الان تاپیک زده بود میگف رفیقم رو سعید عزتاللهی کراشه به بعد رفیقم میگم رل داره ولی بازم روش کراش و به چشم برادری قشنگه
🤣چرا حس میکنند آدمای معروف میان میگرنشون؟😐یا اصن بگیرنشون نود و نه در صد خوشبخت نمیشن
و تـو شـدے تـمـامـ مـنـ🥺S🖇️b💍 تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️ #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻