2777
2789
عنوان

راحت بودن همکار خواستگارم

634 بازدید | 27 پست

یه خواستگار دارم 2ماهه با هم صحبت میکنیم تا الان چیزی بدی ازش ندیدم تو داروخونه خواهرش کار میکنه یه همکار داره زنه مطلقست امروز  داشتم باهاش تلفنی صخبت میکردم سرکار بود یهو دختره اومد گفت چییی داری میخوری پسره سریع قطع کرد همون لحظه دوباره زنگ زد گفتم چرا قطع کردی گفت این کلا با همه اینجوری حرف میزنه قطع کردم چرت و پرت نگه البته اون دختره درجریانه که داره میاد خواستگاری من هنوز تو مرحله تحقیق هستیم اصلا حالم ریخته به هم بنظرتون چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب !

بهش میگفتی اون شخصیتش معلوم الحاله که نمیتونه درست رفتار کنه شما چرا اجازه دادی هر حرفی دلش میخواد بزنه باهاتون!؟

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

فک کنم رابطشون فرا تر این حرفاس که پسره ترسید و قطع کرد وگرنه لزومی نداشت

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
هنوز واسه قطع کردنش قانع نشدم😐

منم همینطور تازه چندروز پیش دختره ادکلن گرفته داده بهش گفته اینو از طرف من بده خانومت بهش گفتم تو باید رسمی باهاش صحبت منی گفت والا رسمی حرف میزنم با همه اینجوری صمیمی صحبت میکنه گفت با هواهرم صحبت میکنم درست کنه رفتارشو چکار کنم بنظرتون

میدونی چیه بذار یه مطلبی رو بهت بگم شاید الان به نظرت درست نباشه بخاطر احساساتت اما شاید در آینده خودتم ب این نتیجه برسی 

اول اینکه اگه واقعا اون خانوم با همه راحته و اون آقا هیچ گندی نداره نباید زود می‌ترسید و قطع می‌کرد خیلی عادی ج طرف رو میداد و بهت میگفت این با همه راحته 

دوم اینکه درسته تو محیط کاری آدم صمیمی و راحت میشه اما هر چیزی یه خط قرمزی داره یه محدوده ای داره این آقا چرا این راحتی رو ب اون خانوم داده ک میترسه اون چرت و پرت بگه 

عجب !بهش میگفتی اون شخصیتش معلوم الحاله که نمیتونه درست رفتار کنه شما چرا اجازه دادی هر حرفی دلش میخ ...

همینو بهش گفتم گفت با خواهرم صحبت میکنم بهش تذکر بده یعنی الان باید چکار کنم چی بگم بهش قسم میخوره به؟ ان مادرش میگه هیچی بینمون نی خانومه هم مطلقست یه بچه هم داره میترسم

میدونی چیه بذار یه مطلبی رو بهت بگم شاید الان به نظرت درست نباشه بخاطر احساساتت اما شاید در آینده خو ...

الان بنظرتون چکار کنم داداشم داره راجبشون تحقیق میکنه قراره چندروز دیگه بیاد خواستگاری از استرس دارم میمیرم

همینو بهش گفتم گفت با خواهرم صحبت میکنم بهش تذکر بده یعنی الان باید چکار کنم چی بگم بهش قسم میخوره ب ...

هیچ مرد یا زنی تا دلش نخواد هیچ کسی نمیتونه باهاش شوخی کنه و قطعا ایشون یا با خواست خودش این اجازه رو داده یا اینقدر به عنوان یه مرد جذبه نداره که قاطع و محکم باهاش برخورد کنه و دست به دامن خواهرش شده !

هردو مورد جای فکر داره بیشتر فکر کن عزیزم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

یادمه تو ادارمون ی آقایی بود با بیشتر آدما صمیمی حرف می‌زد بقول خودمون سبک و شوخ اونم از اونایی ک حس می‌کرد همه باهاش صمیمین و حس نزدیکی داشت 

اما به من و چند تا همکارا که می‌رسید مث آدم باشخصیت رفتار می‌کرد میدونی چرا چون ما از اول طوری باهاش رفتار کرده بودیم که حس صمیمیت نکنه میخوام بگم اصلا گیرم طرف آدم بد این آقا چرا این اجازه رو داده از اول خط قرمز نذاشته جلوش 

بعدشم میگی بگم قسم بخوره ؟ واقعا این مسائل با قسم حل میشه و دیگ تکرار نمیشه ؟