2777
2789
عنوان

الکی میگن زنی که خرج داره ارج داره

2513 بازدید | 93 پست

کاش میدیدین خونه ما چه دعوایی شد بخاطر چند تا لباس که این ماه خریدم و یه کرم‌پودر که دیروز خریدم و ۵۰۰ هزار تومن شوهرم بهم کم داده بود (توی تاپیک قبلیم گفتم چی شده)

اینا همش الکیه میگن زنی که خرج داره ارج داره. بیخود میگن

توکل به خدا🌿

اتفاقادرست میگن شمایباره رفتی خریدی شوهرت  عادت نداشت یاهم خسیسه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه چون بقیه از اول عادت دادن همسرشون رو و درخواستشون رو گفتن و از همون اول زیاد خرج کردن

اگه کم توقع باشی و الان بخوای یه خرید درست حسابی بکنی مرد جوش میاره

با انسان ها؟ نیک باش عزیزِ من! اما کمرنگ ، رقیق و بسیار دور؛ چرا که هیچ موجودی به اندازه آدمیزاد ، نمیتواند از نیکی پشیمانت کند ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنی که تا دیروز خرج نمیکرده یهویی خرج کنه شوهرش هنگ میکنه

از اول عادت باید بدین یا کم کم تغییر عادت بدین

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اتفاقادرست میگن شمایباره رفتی خریدی شوهرت عادت نداشت یاهم خسیسه

خب مگه بقیه لباس عید نمیخرن؟ من فقط دو تا شلوار و یه کت خریدم. دیروز کرم‌پودر خریدم هنوز داریم دعوا میکنیم بخاطر ۵۰۰ هزار تومن پول تحقیرم کرد اشکمو دراورد

توکل به خدا🌿

خب شما ۵۰۰ ازخودت گداشتی دندون رو جیگر میداشتی بعدا ازش میگرفتی

بعدا مهمونی افطاری لج کردی نرفتی خب آبروی شوهرت. بردی

خیلی راحت میزدی شوخی خنده هم پولتو میگرفتی هم مهمونی میرفتی همسرتون همراهی میکردی