2777
2789
عنوان

واسه عید چی خریدین خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 73 پست
مامان چندتا بچم😅😁

خدا حفظشون کنه

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕 هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساحلی ۶۵۰شال ۳۰۰کت ۹۰۰

مبارکه عزیزم

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕 هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ 

چقدر شدن عزیزم

چون چیزهای زیادی نیاز داشتم قیمت مناسب خریدم که بتونم بگیرم ۳ تومن 

برای دخترمم اینترنتی سفارش دادم ۱۸۰۰

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
با یه لاک و دوتا ماسک صورت شد پنج و صد فک کنم

مبارکه عزیزم 

چون چیزهای زیادی نیاز داشتم قیمت مناسب خریدم که بتونم بگیرم ۳ تومن برای دخترمم اینترنتی سفارش دادم ۱ ...

عالیه مبارکه گلم

عالیه مبارکه گلم

ممنون عزیزم ❤

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
من صبح رفتم پوشاکده خاورانب ولا خانوما جوری چن تا جن تالباس و کیف برمیداشتن انکار قحطی بود دست خالی ...

منم همیشه تعجب میکنم از اونهایی که از هر چیزی چند تا میخرن . چرا آخه ؟ شاید تو طول سال  هیچ خریدی ندارن . من الان خرید بچه هام این شد یه کفش برای پسرم . یه کفش و یه کت لی برای دخترم . برای خودم یه شلوار کتان و یه پیراهن - برای همسرم یه کفش . بقیه چیزها لازم نداشتن یا مورد پسندشون نبود گفتن الان نمیخایم