2777
2789
عنوان

بیزر بیکینی درد داره🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 33 پست
لیزر کلا جلسه اول درد رو داره هر کار بکنی... بار اوله داره به پوستت میخوره و مسلما پوست آمادگی نداره ...

نمیدونم چیه 

بعد ازیناعه که یه سری مخصوص میدن

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد ک داره اما چون از درجه پایین شروع میشه مسئله ای نیس 

ببین اگ خیلیم درد داش برو چون ارزش داره 

هیچ بی حسی نزن چون خوب نیس 

شما باید میزان دردو بفهمی و باتوجه ب اون جلساتت تکمیل بشه 

خجالتم نداره 

مبارکت باشه

درد ک داره اما چون از درجه پایین شروع میشه مسئله ای نیس ببین اگ خیلیم درد داش برو چون ارزش داره هیچ ...

مرسی عزیزم ولی هنوزم استرس دارم🥲🥲

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
نمیدونم چیه بعد ازیناعه که یه سری مخصوص میدن

شاتیه و معمولا هم اون دستگاه ها درد رو دارن حداقل ددستگاه قبلی من که شاتی بود اون یک سال اول کباب میشدم حین جلسه.. البته که به فیک بودن و  قدیمی بودن دستگاه هم بستگی داره ولی جوری نیست که نشه تحمل کرد. اگه درد داشتی به اپراتور بگو خودش میدونه چیکار کنه ولی ولی... چون بیکینیه ترجیحا پماد نزنی بهتره

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

ببین بقئه مناطق بدن رو مطلقا متوجه نمیشی و چیزی حس نمیکنی

ولی بیکینی یکم درد داره

کاملا قابل تحمله

البته اگر همین امروز شیو کردی، یکم دردش بیشتر میشه

ولی اگر دیروز شیو کرده باشی اوکیه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

آروم باش درد آنچنانی نداره 

قابل تحمله در حد سوزن سوزنی میشی ۵ دقه شاید اصلا طول بکشه

همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته گاهی اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

ببین بقئه مناطق بدن رو مطلقا متوجه نمیشی و چیزی حس نمیکنیولی بیکینی یکم درد دارهکاملا قابل تحملهالبت ...

دیشب شیو کردم

استرس نداره من ۴ساله دارم میرم 😄😄 زیربغل و بیکینی و پا کامل

من ک گفتم کامل برم راحت بشم از شر مو😂😂😂 خستم‌شد از پشم

من ک گفتم کامل برم راحت بشم از شر مو😂😂😂 خستم‌شد از پشم

من خب دستام و بدنم موهاش مث پرز

اگ موی کرکی و پرزی رو لیزر کنی بدتر ضخیم میشه 

حتی پاهام ک موهاش بخاطر ژیلت ضخیم شده بود بازم کم پشت بود و ریشش زیاد ضخیم نبود تو جلسات لیزرم اصلا درد نکشیدم حتی با درجه بالا 

عزیزم برای ران پا نتیجه گرفتی؟ زخیم تر نشد؟

ن ضخیم نشد .موهای رون پام خیلی کم و نازک بود همونام ریخته اما باز درمیاد در حد ۲۰ درصدش .من جلسه ۸ پا رو رفتم بعد عید تا ۵ جلسه دیگ میرم بعدش شارژ