2777
2789
عنوان

خانوما یه ضد آفتاب خوب معرفی کنید

227 بازدید | 21 پست

یه ضد افتاب که خوب باشه بافتش اوکی باشه 

خودم بین سنتلا و بیوتی اف جوسان موندم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

MQ واسه پوست جوش دار و چرب استفاده کردم عالی بود بافتش هم سبک،ولی پرایم هروقت میزنم جوش میزنه

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فلوئيد ماي ميزنم خوبه

من خودم مای میزدم ولی حس میکنم خیلی چرب خیلیام ازش بد میگن موندم چی بگیرم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

MQ واسه پوست جوش دار و چرب استفاده کردم عالی بود بافتش هم سبک،ولی پرایم هروقت میزنم جوش میزنه

من لافارر زدم مای زدم کلی دیگه زدم از هیچکدوم راضی نبودم

من لافارر زدم مای زدم کلی دیگه زدم از هیچکدوم راضی نبودم

منم لافارر زدم خوب بود ولی  مثل ام کیو نبود برای من

البته ام کیو رو دکتر بهم داد

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

خودم بیوتی اف جوسان تازه خریدم‌خیلی خوبه خیلی سبک بدون بو خیلی عالیه چربم‌نیس...استیکی توکوبوهم دارم اونم سبک و مخملیه ولی فقط واسه تمدید مناسبه کافی نیس..بجز اینا تعریف راندلب رو هم خیلی شنیدم تو خود کره خیلی طرفدار داره ولی سنتلا نزدم اونم خوبه کلا برندای کره ای خوبن ایزدین اصل هم خیلی خوبه

اگه رنگی میخوای من چند ساله سان سیف میزنم عالیه .

بی رنگ شون هم همین طور .با اسن که قیمتش پایینه ولی واسه صورت من خیلی خوب جواب میده

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷