2777
2789
عنوان

به روی شوهرم بیارم یا نه😔

962 بازدید | 63 پست

سلام من 5 ساله کاربر خاموش نی نی سایت بودم انروز برای مشکلم ثبت نام کردم یکی راهنماییم کنه دوستان همسرم خسلی ادم خوبیه هرجی بخام برام میخره و هیچی برای خودش نمیخره خرجی ام بهم میده و کلا کارت خونه دست منه وای چند وقته یه مشکلی هست اینکه خط قدیمی همسرم دست منه و داخل این خط پیامک کارتش میاد حدود دوماهی هست یه مبلغی مثلا ماهی یک یا دو تومن تو کارتش نگه میداره من اصلا به روش نیاوردم چون برام کم نمیزاره ولی مشکلم اینه که 5 بار دیدم که یه مبلغی مثلا 300 هزار کارت به کارت برای یه اقا میکنه میترسم میگم نکنه موادی چیزی میگیره نمیدونم روم نمیش به روش بیارم فک نکنه جاسوسی کردم از یک طرف دلم آشوبه شما بودین چیمار میکردین میشه راهنمایی کنید خانما ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی باعث شده همچین فکری بکنید؟ شاید کار خیر می‌کنن؟

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

اولا 300 هزارتومن مواد نمیدن 

شاید از کسی چیزی خریده داره قسطی پرداخت میکنه

فکرکن ببین چیزی نخریده گرون قیمت؟ 

یا شاید یه وام از محل کارش گرفته قسطای اونه 

خیلی چیزا ممکنه باشه عزیزم 

اولا 300 هزارتومن مواد نمیدن شاید از کسی چیزی خریده داره قسطی پرداخت میکنهفکرکن ببین چیزی نخریده گرو ...

کدوم اقساط ۳۰۰ تومنه اخه یا چیز گرون قیمت قسطش ۳۰۰ نمیشه 

استدلالتون جالب بود 

چقدر ندیده و نفهمیده شک میکنید به همسراتون

من خودم یارانه مو میدم وام خونگی اس ام اس هاش میره رو گوشی همسرم ولی خبر نداره

خب بپرس ازش 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........