2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ یه گوشه چشم چپم کار پسرم

خدایی خیلی درد میکنه 

ولی جدا از شوخی واسه سیاهی زیر چشم چیکار کنم یه هفتس درگیرشم

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  

شاید آب کم مصرف میکنی یا خوابت عوض شده

«بعضی وقت ها به جای جر وبحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده!»  😓  آلپاچینو

برو دكتر . يا كبدت خوب كار نمي كنه يا كليه ات. بدنت مواد زايد داره. شايدم فقر اهن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

من ک هم ارثی این حالتو دارم تقریبا هم ک خواابم کمه هم اب کم میخورم. برم بمیرم بهتره . هاهاهاها

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
من ک هم ارثی این حالتو دارم تقریبا هم ک خواابم کمه هم اب کم میخورم. برم بمیرم بهتره . هاهاهاها

خدا نکنه

برو دكتر . يا كبدت خوب كار نمي كنه يا كليه ات. بدنت مواد زايد داره. شايدم فقر اهن

اونقدم تیره شده حتی با کرم نمیشه پنهونش کرد😩