2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی تبریک میگم بهت اما خیلی سخته من یکی که از بارداریم اصلا لذت نبردم این فسقلی ها پدرمو در اوردن بعدم هفته ۳۶زایمان کردم وزن یکیش ۲۵۰۰بود اونیکی۲۴۰۰ یه هفته هم تو دستگاه بودن 

الانم ۷بهمن تولد یه سالگیشونه 

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼
وای من میترسم اینجوری

نترس توکلت بخداوتحت نظرباش تو۷ماگی امپول میرنه دکتربرای تشکیل ریه که اگه زودبیان ریه اسون مشکل نباشه کارستگین نکن زیادتوماشین طولانی نشین کلازیادنشین به نظرم کارای سبک اتجام بده اماکارسنگین نه پله هم کم بروپایین بالا ماههای اخرم کارکمترانجام بده من روزقبل زایمانم بازاررفتم ویه جایی رفتم زیادنشستم شبشم دسشویی رفتم ازدسشویی فرنگی استفاده نمیکردم اصلافک کنم دلیلش اون بودوکرنه شایدیه هفته دیگشم دووم میاوردم 

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
الهی تبریک میگم بهت اما خیلی سخته من یکی که از بارداریم اصلا لذت نبردم این فسقلی ها پدرمو در اوردن ب ...

خدا نگه داره واست.اره خب سخته اما میارزه با یه بارداری و زایمان دوتا بجه بیاری و یکدفعه بزرگشان کنی😊😊😊دختر و پسرن؟

آخی زنده باشن.منم دارم.مال شما چند وقتشونه جنسیتشون چیه؟

من همساننددوتاپسرشیطون کپی خودم 😍😍ولی بعدزایمانم افسردگی گرفتم تازگیایکم بهترمسه سالشونه

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.