2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشخص نشده هنو ولی دکترم میگفت شاید دختر پسر باشن یه سوال دیگه کی فهمیدی جنسیتشونو بعد قمت سونو ntچقدر شد؟ 

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  
امپولم زده بودی؟ برا تشکیل ریه.داخل دستگاه نرفتن؟ من ماهایه اولمه خیلی نفخم زیاد شده نمیدونم چیکار ک ...

شرمنده کار داشتم 

نه من امپول نزدم  تودستگاهم یک هفته موندن 

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼
برام دعا کن ک دستگاهی نشن سخته 

زیاد سخت نگیر از الان داری غصه ی اینو میخوری که دستگاهی بشن یا نه دعا کن که سلامت بیان بغلت اینده خوبی در انتظارشون باشه دخترای من یه هفته تو دستگاه موندن مامانم رف پیششون خودم سزارین شده بودم از دوران حاملگیت لذت ببر عین من حساس نباش گلم 

خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍                تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼
زیاد سخت نگیر از الان داری غصه ی اینو میخوری که دستگاهی بشن یا نه دعا کن که سلامت بیان بغلت اینده خو ...

اره راست میگی مرسی گلم ک وقت گذاشتی برام ممنون 

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم