2777
2789

من باپسرخالم نامزدکردم 

پسرخالم یه داداش داره که تادید رابطه منوداداشش داره جدی میشه اونم عاشق اون یکی دخترخالم شد... 

حالا این دخترخالم سایه منوباتیرمیزنه کلا هرکاری میکنه که بقیه بامن ارتباط نگیرن مثلابدگوییم روپیش بقیه میکنه و.. اینامال فامیل بود دخترخاله پسرخاله هاکه بدگوییم رومیکرد.. 

ازوقتی با پسرخالم یاهمون(برادرشوهرم) وارد رابطه شده پیش پدرشوهرم خودشیرینی میکنه هرکاری میکنه که به من توجه نکنه مثلا تامن یکم پیش پدرشوهرم میشینم سریع میادبحث عوض میکنه کاری میکنه باش حرف بزنه 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

میشینه باهاش م.. ش. روب میخوره کلاکاری کرده من دیگه اصلادیده نمیشم حسابی خودشیرینی هاش جواب داد.. 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت صبر بده

هعی واقعا🙂💔

به مروز زمان همه چیز برای اطرافیانت مشخص میشه. زمان همه جیز رو درست میکنه. خودتو درگیرش نکن و خودت ب ...

میدونی من تک فرزندم خیلی دلبسته دخترخاله و.. اینابودم

اوناروازم گرفت حکم اینوداشت خواهربرادرازدست داده باشم

من پدرندارم وپدرشوهرم روخیلییی دوست داشتم جای پدرم میدیدمش اما اون اینم داره ازم میگیره