2777
2789
عنوان

هدف هاتون برای سال جدید چیه🌿🤍

125 بازدید | 21 پست

سلامم

اول از همه پیشاپیش سال جدید رو تبریک میگم 

هدف هاتون برای سال جدید چیه

قصد دارید چه کار جدیدی رو انجام بدید😍

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🌱                       Nepenthe به معنای داروی غمزداست دارویی که غم و غصه رو از بین میبره🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم کلا با شوهرمم دعوا کردم

خونه رو به یه کثافتی انداختم که نگو

رخت خواب ها زمینه

کلی ظرف دارم

اتاق بهم ریخته هست

حوصله هیچ کاری ندارم جز گریه کردن

انگار با گریه کردن حالم خوب میشه

بچه بزام 😁

ای جان😂😍

انشاالله به سلامتی

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🌱                       Nepenthe به معنای داروی غمزداست دارویی که غم و غصه رو از بین میبره🦋
نمیدونم کلا با شوهرمم دعوا کردمخونه رو به یه کثافتی انداختم که نگورخت خواب ها زمینهکلی ظرف دارماتاق ...

عزیزمم من مطمئنم هر چه زودتر آشتی میکنید از فردا بلند شو قشنگ خونه رو تمیز کن کلی انرژی مثبت میگیری 😍

خیلی دوست دارم بچمو بزارم مهد وبرم سرکار بیشتر برای خودم وقت بزارم وبادرامد خودم برای خودم هزینه کنم ...

چه زیبا بنظر منم یک خانم اگر مستقل باشه و درآمد داشته باشه عالیه چون کلی حس خوب میگیری و اعتماد بنفست چند برابر میشه

هییییی زندگی با مادرشوهر خیلیییی سختهههه

اره واقعا دوستمم با مادرشوهرش زندگی میکنه بنده خدا میناله ولی خب چه میشه کرد هرچقدر بیشتر فکر کنی به خودت بیشتر آسیب میزنی قشنگ پاشو با کلی انرژی خوب کارات رو انجام بده

😍

مطمئن باشه همه چی درست میشه 

چه زیبا بنظر منم یک خانم اگر مستقل باشه و درآمد داشته باشه عالیه چون کلی حس خوب میگیری و اعتماد بنفس ...

دقیقا بشدت احساس پوچی وبه دردنخور بودن میکنم اینکه تمام عمرمو صرف بچه داری وکارخونه میکنم واونطور که باید دیده بشه وقدر دونسته بشه نمیشه خوب چه کاریه عمرمو صرف کارخونه کنم برم براخودم شغلی حرفه ای یادبگیرم لااقل بقول تومستقل شم احساس مفیدبودن کنم

اره واقعا دوستمم با مادرشوهرش زندگی میکنه بنده خدا میناله ولی خب چه میشه کرد هرچقدر بیشتر فکر کنی به ...

فردا کارای عیدمو میکنم تازه 4ماهه عروسی کردم 

خونم 40متر هم نیست 2،3ساعته همه چی برق میزنه

دقیقا بشدت احساس پوچی وبه دردنخور بودن میکنم اینکه تمام عمرمو صرف بچه داری وکارخونه میکنم واونطور که ...

اگر بچه ها طورین که از پس خودشون بر میان و همسرم اجازه میده چه عالی 

هم مستقلی و راحت دستت تو جیب خودت هم حرفه یادمیگیری و کم کم میتونی ارتقا پیدا کنی تو شغلت

فردا کارای عیدمو میکنم تازه 4ماهه عروسی کردم خونم 40متر هم نیست 2،3ساعته همه چی برق میزنه

به به مبارک باشه

خب پس دیگه راحتی

انشاالله چندسال دیگه ی خونه ای می‌خرید که مجبور بشی کمکی بگیری انقدر که بزرگه😄