2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی رو میشناسید مشاوره تلفنی بده 

من حالم خوب نیست 

هر چی به سال تحویل نزدیک میشیم بیشتر تپش قلب میگیرم 

آدم ادایی نیستم ولی کاری به سرم دادن که آرزومه عید نرسه 

نمی‌خوام رنگشونو ببینم 

شما ها همه گل وبلبلید ،اگه نه چطوری شوهرتون متقاعد میکنید به تصمیم تون احترام بزاره 

کسی رو میشناسید مشاوره تلفنی بده من حالم خوب نیست هر چی به سال تحویل نزدیک میشیم بیشتر تپش قلب میگیر ...

1570 مشاوره رایگان میدن

نه گل و بلبل نیست ولی خب از همون اول عادت کردیم هر مشکلی داشتیم بیانش کردیم و سعی کردیم حلش کنیم

انرژی منفی وارد زندگیت نکنه درسته روزای سختی رو میگذرونی ولی با این حرفا بدترش میکنی

مگه میشه ؟فکر می‌کنی تلاش نکردم ،اینقد نقاب گزاشتم رو صورتم 

واقعا نمی‌کشم 

من مشکلی ندارم با بچه بره سر بزنه ،ولی منو مجبور نکنه 

از تک تکشون متنفرم 

(داستانش بی اندازه بلنده ) 

با خانواده خودم یکساله قطع رابطس اونم به بدترین شیوه ممکن

چنان توهینی به پدرو مادرم جلوشون کرد که حد نداره 

بار اولش نبوده 

منم زدم به سیم آخر با خانواده بخاطر رفتار پسرشون قطع رابطه کردم 

توقع داشتم اینقدر خوبی و احترام میکردم ،لااقل بیان مرهم زخمم بشن یا شوهرمو سرزنش کنند 

اما نکردن تازه خواهر شوهرم بیشتر گهمالی کرده 

رفته گفته ، پدر من خونه به نام پسرش کرده ،بعد (شوهرم من ) عصبانی شده اون توهینارو کرده 

درصورتی اصلا اینجور چیزی نبوده  و بحث سر یه چیز کاملا متفاوت بوده ،اصلااا  حتی تاریکترین نقطه ذهنم فکر نمی‌کردم ،خواهر شوهرم  که دختر عمم هست این کار کنه باهام