2777
2789
عنوان

مرگ هم آرزوست🖤

75 بازدید | 5 پست

در عمق تاریکی شب، در دستان سرد و بی روح غم، گاهی احساس می کنم که دنیای اطرافم برایم فاقد معناست گاهی انسان به جایی می رسد که… دیگرخسته می شود…

از بغض خسته می شود…

از گریه های بی صدا خسته می شود…

از تنهایی…

از عشق…

از دلتنگی… از نفرت…

تا جایی که از زندگی نیز خسته می شود

آنجاست که قلب فریادی را زمزمه می کند:

” دوست دارم بمیرم ”

در همه ی سالهای زندگی ام آنقدر درگیر جنگ و جدل با خودم بوده ام که دیگر تمام شدگی را در درونم حس می کنم… مرگ… نمی دان برای شما چیست ولی برای من که آرزوست

مرگی بدون درد… آرزوی بزرگی است…

دیگر بجایی رسیده ام که از خدا آرزوی مرگ می کنم، هر آدمی زمانی از این زندگی کسالت خسته می شود… ولی حیف…

همه ی ما مجبوریم تا زمانی نمی دانیم روی این کره ی خاکی زندگی کنیم

اما اگر می شد اسمش رو زندگی گذاشت…

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=375634031]🥲💔[/QU من عاشقم از بدنم خسته ام همش استخوان دردم نگم که جی میکشم ولی بازم خداروش ...

عزیزم انشالله که حال دلت خوب بشه🥲 برات دعا میکنم توی سال جدید به وصال عشقت برسی❤️

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

عزیزم بهش رسیدم دعا کن بهم طوری که میخام عشق بورزه دعا کن تو این سال جدید عروسی کنم

اگه دوستت نداره رهاش کن میدون خیلیی سخته ولی باور کن دوری کردن و رها کردن کسی که دوستت نداره خیلی بهتاز اینه که بدون عشق زندگی کنی یه تجربه ای که کسب کردم از ادمی دوری کنی و سرد رفتار کنی بیشتر جذبت میشه

انشالله که خدا به دلت نگاه کنه عزیزم برات دعا میکنم

[QUOTE=375635888]اگه دوستت نداره رهاش کن میدون خیلیی سخته ولی باور کن دوری کردن و رها کردن کسی که دوستت نداره خیلی به ...[/نه هیچ وقت اون روز نیاد که فکر جدای کنم 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید