2777
2789
عنوان

خانومای شیرازی ی لحظه لطفا

82 بازدید | 13 پست

سلام ب شیرازیای گل

خانوما ما آخر هفته داریم میایم شیراز،آب و هوا الان اونجا چ طوریه؟لباس گرم بیاریم یا سرد؟

بعدم چند تا جای تفریحی باحال بگید 🙋🙌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا حافظ .سعدی .باغ ارم .نارنجستان.خواجوی کرمانی.خانه زینت الملک.باغ عفیف اباد .باغ جهان نما.ارگ کریمخان.شاهچراغ.استانه.

اطراف شهرپیست اسکی سپیدان خوبه.ششپیر.چله گاه.حسین اباد بیضا.

بستنی و فالوده شیراز یادت نره.مال پشت ارگ خوبه

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

لباس گرم بیار شبا خیلی سرده.

جاهای دیدنی : حافظیه - سعدیه-باغ ارم که بهترین موقع برای دیدنش نیمه اول اردیبهشته. - بازار وکیل- موزه پارس - موزه تاریخ طبیعی- خانه زینت الملوک- باغ دلگشاو باغ جهان نما  وباغ عفیف آبادهم هست که الان فصلش مناسب نیست چون سرده گل نداره.

اگر می خوای واقعا از شیراز اومدن لذت ببری باید از پانزده فروردین تا پانزده اردیبهشت بیای که هواش مثل بهشته وبوی بهار نارنج میاد و باغها پر از گل هستن. الان فصل خوبی برای شیرازگردی نیست. الان از سرما مجبوری بری فقط پاساژگردی که سردت نشه.

بازار ومغازه وپاساژ هم فراوون داره.ولی فکر نمی کنم وقت کنی بری. اگر وقت کردی برو" زیتون"  سر چهارراه پارامونت و مجتمع خلیج فارس اول شهرک صدرا که البته یه مقدار با شهر فاصله داره.

بازار ومغازه وپاساژ هم فراوون داره.ولی فکر نمی کنم وقت کنی بری. اگر وقت کردی برو" زیتون"  سر چه ...

مررسی عزیزم، اخهه خیلی یهویی شد و بیلیط رو گرفتیم دیگه، ایشالا ک خوش میگذره 😘😍