2777
2789
عنوان

دماغ عملی ها بیاید لطفا🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 75 پست
آره گوشتی یکم ورمش دیر میخوابهآره بینیم ک کلااا کلا بی حسه انگار اصن بینی ندارم خیلی بی حسه

پره هاتون هم دست زده دکتر؟

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

دکترم میگن یکی در میون کار خوب و بد داره ولی اکثرا راضی آن مرسی از راهنماییت گلم دعا کن بتونم عمل کن ...

انشاالله عالی میشه🥰

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🌱                       Nepenthe به معنای داروی غمزداست دارویی که غم و غصه رو از بین میبره🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پره هاتون هم دست زده دکتر؟

نه

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
خب پس پای تصمیت بمون گلم ایشالله عمل خوبی داشته باشیببین تا ۲ یا ۳ ماه دیگه زخم و کبودی ووو همه چیت ...

همین دقیقا خودمم از این میترسم که بعد عقد دیگ نتونم عمل کنم 

از طرفی اکثر کسایی که عمل کردن واقعا خوب شدن 

مرسی از راهنماییتون گلم خیلی امیدوار شدم💕

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

خب خداروشکر بنظرت تا سه ماه اوکی میشه دیگ؟

من الان بعد دو هفته اوکیم😂

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم🌱                       Nepenthe به معنای داروی غمزداست دارویی که غم و غصه رو از بین میبره🦋
من الان بعد دو هفته اوکیم😂

در حدی که مراسم عقد بگیری؟🥲😂

همین دقیقا خودمم از این میترسم که بعد عقد دیگ نتونم عمل کنم از طرفی اکثر کسایی که عمل کردن واقعا خوب ...

ببین ۳ماه وقت زیادیع عمل کن فقط،دکترت گفتی کاراش زکی درمیونه  ریسک نیس عمل با این ؟

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
انشاالله عالی میشه🥰

قربونت برم 

امیدوارم

در حدی که مراسم عقد بگیری؟🥲😂

نهههه چون حوصلشو ندارم😂

ولی نگران نباش من هفته ی اول بشدت پشیمون بودم اما کم کم داره خوشم میاد ازش😅

ببین ۳ماه وقت زیادیع عمل کن فقط،دکترت گفتی کاراش زکی درمیونه ریسک نیس عمل با این ؟

ببین معروف ترین دکتر تو شهرمون هست دیگ انتخاب بهتری ندارم🥺بخوام تهران بیام باز عملم عقب میوفته 

اکثر کاراشو منکه دیدم قشنگ و طبیعی بوده فقط بعضیارو خیلی سربالا میکنه یا اینکه کلا دکتریه که کوچیک نمیکنه بینی رو خیلی زیاد 

ببین معروف ترین دکتر تو شهرمون هست دیگ انتخاب بهتری ندارم🥺بخوام تهران بیام باز عملم عقب میوفته اکثر ...

منم شهرستانم عزیزم ولی خب اخه این دلیل قانع کننده ای نیس 

کدوم شهری؟  میدونی اگه دماغ هم زیاد کوچیک نشه  اعصابت خراب میشه و فکر ترمیم میاد سراغت

نهههه چون حوصلشو ندارم😂ولی نگران نباش من هفته ی اول بشدت پشیمون بودم اما کم کم داره خوشم میاد ازش😅

مبارکت باشه حسابی عزیزم

منم شهرستانم عزیزم ولی خب اخه این دلیل قانع کننده ای نیس کدوم شهری؟ میدونی اگه دماغ هم زیاد کوچیک ن ...

شهرمو نمیتونم بگم میترسم شناسایی بشم 

اخه اکثرا از کار دکتر راضی ان تو همین نی نی سایت هم من نظر منفی ندیدم  اولش قصد داشتم تهران برم اینقدر امروز و فردا کردم که افتاد نزدیک عقد...ناگفته نماند ک خانواده هم کاملا مخالف عمل هستن قراره یه جورایی یواشکی برم🥲😂😂

نمیدونم یعنی شما میگی بهش بگم نیمه فانتزی؟خودش بهم تو جلسه مشاوره گفت نیم رخ ات رو کاملا درست میکنیم ولی تمام رخ اونقدر باریک نمیشه چون گوشتیه

اشکال نداره عزیزم راستش  منکه خودم  اگه الان بود میگفتم نیمه  منم اولش مصمم بودم رفع عیب بعدا پشیمون شدم چرا نیمه انجام ندادم مثلا پیش،خودت میگی منکه  عملی شدم کاشکی خوشگلتر و کوچولوتر و سربالاتر  میشد

حالا طبیعی قوس جالبی نداره اگه خواستی طبیعی عمل کنی بگو قوس خوبی  بده چون تو از نیمرخت ناراضی هستی 

اشکال نداره عزیزم راستش منکه خودم اگه الان بود میگفتم نیمه منم اولش مصمم بودم رفع عیب بعدا پشیمون ...

مرسی از راهنماییت عزیزم

پس اگ قسمت شد بهش میگم طبیعی تا نیمه فانتزی عمل‌ کنه تا حداقل عیب هاش برطرف بشه و کوچیک بشه به قول شما 

چون این دکتر کلا معروفه به این که خیلی کوچیک نمیکنه و مردونه عمل میکنه بیشتر