2777
2789

ما ازچند ماه قبل تصمیم گرفتیم جلوی خرجای اضافه رو بگیریم 

بیشترم قصدمون جلوگیری از ولخرجی همسرم بود 

اینجوریم نیس از ما دریغ کنه بنده خدا هر چیزی بخام نه نمیاره 

امشب خاهرزادش و دخترشو برده بود بیرون 

گف ی نیم ساعت تو روهم ببینم 

دم ی فروشگاه نگه داشت براشون خوراکی بگیره 

اونجام شلوغ بود 

حالا دخترش طفلی چن تا چیز کوچیک برداشته بود  

اصلا با کیسه های خرید برگشتن شوک شدم 

همهههههه چی برداشته بود خاهرزادش

پره صندوق هله هوله شده بود 

بازی،عروسک 

همراه بانک این کارتش رو گوشیه منه 

کارت پس اندازمونه خیر سرش

پنجو خورده ای شده بود 

اون لحظه واقعا میخاستم سرمو بکوبم یجا

خودش  اروم با خنده و حرص گف هر چی میگفتم بسه جیغ میزده ،دیگ شده 

دختره هم خیلی تخسه تو راه گفتم عزیزم کل اونجا رو بار زدی اوردیا 

میگف دیگ داییم پولداره باید بخره با ی لحن تخس

گفتم ساینا همیشه چیزایی ک لازمه رو میگیره 

گف من باید همه چی بگیرم 

وااای ده سالشه 

اولین باره از ی بچه خوشم نمیاد😐

دیگ منو رسوند خونه بابام

نشد پیش بچه ها چیزی بهش بگم 

اصن یجور بدی عصبیم

رفتار درست چیه؟

میدونم صحبت کنم میگ باشه ولی کلا رو خانوادش اینجوری نیس نه بیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی تربیت و گشنه اه متنفرم از این عن تربیتا 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

منم بودم منفجر میشدم 

حالا دایی هست خوبه هر از چند گاهی واس خواهرزاده خوراکی و هله هوله بگیره نه پنج میلیون 

حالا خواهرش برای بچه ی شما همچین هزینه هایی میکنه ؟

چ پروو هست دختره از جیب بابای خودش هم همینطور خرج میکنه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

خخ اتفاقیه شده حتی نمیشه گفت توانایی نه گفتن نداشته 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

به نظرم اینکه همسر شما به عنوان یه آدم بالغ نتونسته به یه بچه‌ی ۱۰ ساله نه بگه بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم