2777
2789

خانوما الان ۴۲ روزه که از زایمانم میگذره من و شوهرم هرروز سردتر از روز قبل . قبل بچه دار شدن یه شب بدون هم نمیتونستیم صبح کنیم الان همش جداییم کلا کاری ب کار همدیگه نداریم خیلی ناراحتم انکار طلاق عاطفی گرفتیم شوهرم قبلا همش سرکار که بود پیام میداد دلم تنگ شده گل کادو فلان الان اصلا، حتی بعضی روزا یادمون میره باهم حرف بزنیم در این حد …

ای که به هنگام دردراحتِ جانی مرا /🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه .نگران نباش بچه خوابید برو پیشش حرف بزن باش

من خودمو کوچیک نمیکنم زایمان کردم حال روحی خوبی ندارم اون باید باهام حرف بزنه نه من

ای که به هنگام دردراحتِ جانی مرا /🤍

ما که شب تا صبح بیداریم گاهی اوقات تو اتاق بچه ها روی فرش هر کدوم یه طرف خوابمون می بره،،زندگی با بچه همینه بعد عادت می کنی و به روال عادی بر می گردی.

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

نذار اینطور بشه .اول تو شروع کن بشین کنارش بهت محبت کن حتی تو دلت غرورتو بذار کنار. ی جو سه نفره عاشقانه بساز

نمی‌دونم اون لحظه به چی فکر میکردم که این اسمو گذاشتم😐😐لطفاً زیر ۲۵سال تاپیک هامو جواب ندن ممنون🌷

پس یعنی همینجوری میمونه ؟

نمیدونم شاید برای شما درست شه ، اینکه خود آدم بره سمت شوهر فشار سنگینی وارد میشه . درک ندارن اصلا

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

یعنی کلاسرده و جاشو جدا کرده ؟

جاشو که نه ولی از نظر عاطفی و صحبت خیلی سرده کلا حرفی نداریم باهم بزنیم یسره یا سرش تو گوشیه یا سرگرم فوتبال و فیلم

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰