2777
2789
عنوان

دارم میمیرم آرایشگر امروز ترکوندم

275 بازدید | 20 پست

امروز رفتم اصلاح همیشه تیغ میزدم ایندفعه این آرایشگره منو ول نکرد بیا من برات بند میندازم و بعدش ژل میزنم به صورتت و جوش نمی زنی و بند من نازک و فلانه و....

این صورت منو بند انداخت و الان صورتم شد پر از جوش یعنی یه نقطه بدون جوش نیست و قرمز 

این دم عیدی صورتم رو داغون کرده 

چه غلطی کنم من آخه الان 😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای باباااااااا

همین ک هیچ وخ من ارایشگاه نمیرم مگر برای رنگ ولایت

ی بار رفتم ۶ماه پیش شمع بذاره صورتمو انقدددددد نق زد ک وااااای صورتت پراز موعههههه جلوی خانمای دگ ابروم رف خب اسکل مو نداشتم غلط میکردم میومدم پیش توووووو

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

گلاب بزن ببین بهتر میشی

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
خیار رنده کنید بذارید رو پوستتون تا خنک بشه

اینم خوبه

آخه پوستم پر از جوش زیرپوستی و قرمز شدهواقعا قبل از عید خوب میشه 😭

شوینده مخصوص پوستت هم بزن 

یکم سفیداب با گلاب مخلط کن خمیری بش جوساتو خشک میکنه ۱۰دقیقه بذار رو پوستت

زینک اکساید بزن شب تا صبح بزار بمونه رو پوستت اون جاهایی که التهاب داره و قرمزه صبح بیدار شدی با شوینده خوب صورتتو بشور قول میدم بعد چند روز میره من هر دفعه این کارو کردم سریع خوب شده

برا جوشات ولی نمیدونم چون ندیدمشون که چه شکلین

ولی خودم اگه جوش بزرگی بزنم یه قرص استامینوفن میکوبم با آب قاطی میکنم می‌زارم بمونه روش بعد دو روز خشک میشه معمولا