2777
2789

واسه زبری خوبه؟

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه ریزش مو داری بدتر موهات میریزه...چون ماسک مو برای ساقه مو نه ریشه مو ویه حالت نرم کنندگی داره ریزش میده...فقط ساقه میزنن که خشک و شکننده نباشه برای ریزش شامپو سریتا بنفش رنگ بگیر بزن...یا دکتر برو یه چیزی بده ریشه بزنی

برا ریزش برو دکتر

روغن تراپی کن حتما، یا برو برات انجام بدن یا خودت با روغن رزماری و کرچک ماساژ بده بزار بمونه این دو تا عالین برا رشد مو هزینه ای هم ندارن

یکی از علت های ریزش موهات هم میتونن چربی کف سرت باشه بری پیش متخصص برات پاکسازی انجام میده

باعث قطع ریزش مو نمیشه؟اخه موهام نرمه وز هم نیست ولی میریزه

شامپو سریتا مخصوص ریزش مو بگیر قطع میکنه ریزش را.برای موی چرب و خشک داره دیگه باید ببینی کدوم میخوای ولی چک کن کم خونی و کمبود ویتامین و مشکلات هورمونی نداشته باشی