2777
2789

چطوری 

بعد حدود ۲ سال دوست بودن  

خیلی خوبه ولی حس میکنم درست نیست بودنش

منطقی نیست 

خوبه در کل ولی خرده شیشه هم داره 

خس میکنم بعدا پشیمون میشم که کات کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار یه واقعیتی رو بهت بگم هیچ انسانی تاکید میکنم هیچ انسانی زلال و خالص نیست همه ماها شیشه خرده داریم یکی کم یکی زیاد حتی خود شما حتی من حتی همه

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

یه دفعه نمیشه،جواب پیام و زنگاش و دیر به دیر بده و سرد حرف بزن.بیشتر سکوت کن و دیگه چیزی تعریف نکن،قرار بیرون گذاشت نرو و تو اصلا باهاش قرار ندار کم کم بعد دو سه ماه خودش کامل. حذف میشه،کسبم که مناسب نیست با خودت که تعارف نداری بذار کنار.

بزار یه واقعیتی رو بهت بگم هیچ انسانی تاکید میکنم هیچ انسانی زلال و خالص نیست همه ماها شیشه خرده دار ...

وقتی یکی رو مخ ادمه باید حرکت زشتش رو بهش تذکر بدی اگه اصلاح نکرد خودشو نباید رابطه داشته باشی

مشاورا سریع میگن ادم سمی رو حذف کن 

وقتی یکی رو مخ ادمه باید حرکت زشتش رو بهش تذکر بدی اگه اصلاح نکرد خودشو نباید رابطه داشته باشی مشاور ...

آره درست میگی من کل حرفم با شیشه خرده بود که گفتم بدونی همه ماها داریم

و گرنه که به قول شما آدم سمی رو باید حذف کرد بله دقیقا

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

اگ بهت بدکرده ضربه زده خطتتوبیخبرعوض کن من همینجور مث شمابودم خطموعوض کردم راحت اگ بهت بدنکرده ضربه نزده آسیبی برات نداره و تو دوسندای باهاش هم کلام شی میتونی اصلازنگاشوجواب ندی بگی کارداشتم ندیدم سردشی خودش بزاره بره