2777
2789
عنوان

خانومایی که سرکلاژ کردن بیان لطفا

78 بازدید | 14 پست

سلام من ۱۶ هفته و ۴ روزم

طول سرویکسم ۳۱ هستش

دکتر گفته باید سرکلاژ کنم چون تو چندهفته بالا نرفته با شیاف و آمپول

کسی تجربه‌ی سرکلاژ داشته؟ خطرناکه؟؟؟ درد داره؟؟

مراقبتای بعدش چجوری؟

قدر دان باشید، قدر دان هر آدمی که توی زندگی حتی برای یک ساعتم که شده از تاریکی نجاتتون داده.

زیر سی سرکلاژ میشه

باز بستگی ب دکترداره

دردنه نداره با بی هوشیه

بعدش یکم گرفتگی واینا داری از داخل دهانه رحم منظورمه

دیگه اونجوری نیست اذیت شی زیاد

مراقبتش دیگه  نداشتن رابطه و استراحتتو زیاد کن وچیز سنگین برندار

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی خانمی تو اینستا کرده بود بعدش ک استراحت مطلقی تا وقتی ک دکترت بگه حتی اون ی صندلی داشت پدر برادرش ...

کلا سرکلاژ خطرناکه؟

قدر دان باشید، قدر دان هر آدمی که توی زندگی حتی برای یک ساعتم که شده از تاریکی نجاتتون داده.
زیر سی سرکلاژ میشهباز بستگی ب دکتردارهدردنه نداره با بی هوشیهبعدش یکم گرفتگی واینا داری از داخل دهان ...

بعدش خونریزی داره؟؟؟

بعدش خونریزی داره؟؟؟

نه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

کلا سرکلاژ خطرناکه؟

اره  احتمال پارگی کیسه اب داره

اگه میخوایدانجام بدی سذیعدبروهفته ات بالا بره بدتره

من 19بودم برام انجام نداد گفت دیگه خطرداره

نه عزیزم اصلا عمل خطر ناکی نیست هر چه سن حاملگی پایین تر باشه بهتره من دومین باره سرکلاژم

من اولین بارمه سرکلاژ شدم

میشه از مراقبتای بعدش برام توضیح بدین؟

چندوقت بعد میشه سرپا شد

کی میشه رفت حمام

کلا چه مراقبتایی نیاز داره

من اولین بارمه سرکلاژ شدممیشه از مراقبتای بعدش برام توضیح بدین؟چندوقت بعد میشه سرپا شدکی میشه رفت حم ...

ببین هر کسی بستگی به شرایط خودش داره ولی بهر حال سرویکس ما نارسایی داشته که سرکلاژ شدیم مراقبتت زیاد باشه ، نزدیکی نداشته باش ، حموم رو خیلی کوتاه من شاید در حد ۵ دقیقه اینم رو چهارپایه بزرگ میشینم سریع ، راه نرو ، خم و راست نشو ، من حتی غذا هم حالت نیمه خوابیده میخورم ، 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

من اولین بارمه سرکلاژ شدممیشه از مراقبتای بعدش برام توضیح بدین؟چندوقت بعد میشه سرپا شدکی میشه رفت حم ...

حموم رو فرداش روزی که مرخص شدی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین هر کسی بستگی به شرایط خودش داره ولی بهر حال سرویکس ما نارسایی داشته که سرکلاژ شدیم مراقبتت زیاد ...

تا آخر بارداری باید همینجوری استراحت کنیم؟

شماهم یکم راه که میرین بخیه هاتون رو حس میکنین؟

تا آخر بارداری باید همینجوری استراحت کنیم؟شماهم یکم راه که میرین بخیه هاتون رو حس میکنین؟

والا من سری قبل که سرکلاژ بودم تا آخر خوابیده بودم دیگه هفته های آخر یه کوچولو رفتم پیاده روی در حد ۳۰ ، ۴۰ متر فردای اون روز نوار قلب بچه نامیزون شد و دکترم گفت دیگه صلاح نیست بمونه گفت احتمالا بخاطر همینه 

این یکی هم سونو آنومالی دکتر سونو گفت حواست باشه خیلی تحرک نکن ، پله اصلا نرو که من گفتم استراحتم گفت آفرین خوب کاری میکنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40