از وقتی چشم باز کردم همش دعوا همش توهین تک فرزند بودم همیشه جلوی من دعوا میکردن بابام بداخلاقه همش توهین میکرد به مامانم و فقط عذاب روحی میداد منم ی گوشه گریه میکردم دلم به حال خودم میسوزه بعد دعواشون هم بابام زیر لب فش میداد بش مامانمم که با من تنها میشد فقط نفرین به خودش و پشت سر بابام بد میگف و گریه میکرد منم با اون گریه میکردم از بچگی تو فضای منفی بودم همش گریه ،حس تحقیر ،اعتماد به نفس پایین احساس بی عرزگی میکردم هیچ وقت از بابام محبت ندیدم الانم سه سالیه مامانم عین بابام شده ،،،حالا جای بدش اینه من ازدواج کردم و خیلی عصبیم سریع عصبانی میشم و زودرنجم شدید بعد با شوهرم خیلی دعوا میکنیم کم کم داره رابطم شبیهه رابطه بابا مامانم میشه چه خاکی بریزم سرم 😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یه آدم عصبی اطرافم میشناسم که شوهر و بچشو خیلی عذاب میده. همیشه میگم کاش بری روانپزشک دارو بخوری. بخدا روانپزشک عیب نیستتتتت
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
همینکه قبول کردی مسیرت اشتباهه نصف راهو رفتی منم همینجوریم..میخوام داد بزنم سرش تصور میکنم بابام چقد خوب با من رفتار میکرد ینی حق بچه من اینه؟توام با خودت بگو خودم رو تو نسخه دوم بار بیارم؟
به خودت آرامش بده برو کلاس ورزش .آهنگ گوش بده وقتی هم شوهرت دعوا شد کلا سکوت کن و جواب نده من وقتی با شوهرم دعوام میشه دیگه جواب نمیدم وقتی شوهرم آروم میشه میگه تو دعوا جوابم و بده اینجوری از صد تا فحش برام بدتره ولی من باز جواب نمیدم 😂😂😂 وقتی تنها شدم صدتا فحش به خودش و خانواده اش میدم اینجور خودم و خالی میکنم 😂😂😂
خب من هم اوایل جواب میدادم به غرورم بر میخورد جواب ندم یه خانم خیلی عاقل که اقوام شوهرم هست این چیزها یادم میده خیلی ماهه همیشه میگم بهش تو نباید از کنار زندگی من دور بشی واقعا عاقله بهم یاد داده جواب ندم در ضمن پسرم یکبار که ما دعوا کردیم بهمون گفت اگر یکبار دیگه دعوا کردین من از این خونه میرم همون شد که ما دعوا کنیم
من مشکل دیگه ای داشتم. دوتا روانپزشک نتیجه نداشت و زود ول کردم ولی سومی داروهاش به من خیلی ساخت. اتفاقا درمان عصبی بودن خیلی راحت تره تا افسردگی و وسواس اینا
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)