2777
2789
عنوان

خانوما کمک شپش😭

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 26 پست

راه حل قطعیش من بگم از عطاری یا داروخونه قطره ضدشپش بگیر اسمش لیورپول یا ایورپول بود من برادخترم زدم شب تاصبح رو موهاش بود همون شب رو بالشت مرده شون بود تخمشونم نمیدونم بعد اون چی شد کلا بعد۳ماه شانه کردن استرس کشتن شپش و ....این قطره تو یه شب نجاتم داد

یک راهکار صددرصدی :اگر بااین مشکل هر وقت مواجه شدید،سس مایونز رو شب بزنید ب موهاتونو با نایلون محکم ...

بعدشم فاتحه موهارو باید خوند

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهرم کوچولوعه مادرشوهرمم هیچی حالیش نیست بچه داره تو شپش غرق میشه ب شوهرم گفتم برو ب مامانت ب ...

تروخدا نرو ، من گرفتم یعنی نابود شدم

موهام که اصلا.. مجبور شدم سه سال کوتاه نگه دارم در این حد زبر و پشمی شده بود انقدر شپش دراوردیم

تازه ما زود فهمیدیم مثلا

خونه زندگی ام که بماند مجبور شدیم خونه تکونی کنیم

این کارایی ک گفتم بکنی 5 روز نشده میرن 

اول ی داروی قوی میخری برای شپش ها کیمیا یا اگ نتونستی برو عطاری ی چیز خوب بخر یکی دو بار بزن ک کامل بکشتشون با پلاستیک شرت و ببند یکی دوساعت 

بعد برا تخماش ک ب سختی میمیره

موهاتو ک خیسه سشوار میکشی حتما با باد داغ 

بعد سرتو با روغن بادام تلخ میکنی چرب چرب طوری ک دس بکنس داخلش دست چرب بشه باکلاه پشمی ی چیزی ک هوا سخت نفوذ کنه میبندی فردا درش میاری میدی یکی با شونه شپش برات شونه کنه 

هر شب روغن میزاری فرداش میشوری و سشوار میکشی و شونه شپش 

شاید ب 5 روزم نکشه حتی فورا ریشه کن میشه 

تضمینی

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....
بعدشم فاتحه موهارو باید خوند

هیچی نمیشه گلم

سس مایونز چربیه دیگه هیچ اسیبی نمیزنه به مو اصلا نترسید

خب برای من جریانش متفاوتع...متاسفانه یکبار رفتیم خونه عمموم و دختر عموهام و زنعموم دشمنن واقعا

من رفتم دسشویی تا اومدم یهو وارد اتاق شدم دیدم دختر عموم برداسته روسریمو میماله به سرش.متوجه نشدم من...

چن هفته بعد خارش هام شروع شد

هرراهیو فک کنی رفتم تااز سس مایونز نتیجه گرفتم.

هیچی نمیشه گلمسس مایونز چربیه دیگه هیچ اسیبی نمیزنه به مو اصلا نترسیدخب برای من جریانش متفاوتع...متا ...

یا خدا 

چرا اینکارو‌کردن؟؟؟

چیزی نگفتی بهشون؟؟؟

میدونستی اینطورن هیچ نباید میرفتی

چقدر سمی هستن

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

یا خدا چرا اینکارو‌کردن؟؟؟چیزی نگفتی بهشون؟؟؟میدونستی اینطورن هیچ نباید میرفتیچقدر سمی هستن

بله گلم چندین ساله ندیدم 

این کارای کوچیکشونه..این ک چیزی نیست

قطع رابطه ایم

۱۰سالی میشه ندیدیم

بله گلم چندین ساله ندیدم این کارای کوچیکشونه..این ک چیزی نیستقطع رابطه ایم۱۰سالی میشه ندیدیم

خانواده عموی منم خیلی سمی هستن و چم تنگ.

یادمه چندین ساله پیش رفتم خونشون بعد از اینکه من وارد اتاق شدم پنجره باز بود و باد زد در محکم بسته شد عموم دادی زد که دوست داشتم جمع کنم برم همون لحظه 

و ارین بارم بود رفتم ولی دختر عموهام مدام خونه مادرم رفت و امد داشتن.و هزاران رفتار دیگه که نمیگنجه اینجا بگم

و با فوت مادر بزرگم دعوایی راه انداختن که بعد دو سال هنوم تبعاتش هست.ولی دیگه قطع رابطه کردیم.

سالم باشید انشالله

خانواده عموی منم خیلی سمی هستن و چم تنگ.یادمه چندین ساله پیش رفتم خونشون بعد از اینکه من وارد اتاق ش ...

چقدر عالیه  که قطع رابطه شده

خوشحال شدم

ممنونم دوست خوبم همچنین ارزوی سلامتی و سال خوب دارم♥️