2777
2789
عنوان

تا حالا دچار فلج خواب شدین

89 بازدید | 17 پست

تجربتون رو بنویسین اگه دوست دارین ! من خودم یه بار برام اتفاق افتاد ولی حسش بیشتر شبیه این بود که روحم جدا شد یه لحظه و خب یه صدایی هم می‌شنیدم یه موسیقی بم که کلی نوا با هم میومد خیلی ترسناک بود چون نمیتونستم تکون بخورم حتی پلکمو تکون بدم بعد که بیدار شدم کم کم حسش یادم رفت فقط یادمه کلی خوشحال بودم که اراده دارم تکون بخورم بعدا که تحقیق کردم تنها چیز مشابه که برخوردم فلج خواب بود میخواستم تجربه شمارم بدونم من خودم اسمشو میزارم بیدار شدن تو خواب

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

من چندسال این اتفاق برام میوفتاد

پشت سرهم 

حتی وقتایی ک ظهر میخاستم چرت بزنم اینطوری کوفتم میشد

خیلی بد بود و یه کابوسه برام 

با کنترل استرس و منظم شدن تایم خوابم کم کم بهتر شدم و ی ساله تجربش نکردم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من صدای باد و حرف زدن میشنیدم و خیلی ترسناک بود

چشمامم بسته نمیشد

ب زور پامو تکون تکون میدادم تا خوب شم

حتی یبار شاید باورت نشه انقد شدید بود حس کردم ینفر داره خفم میکنه

و بالا سرمه

منم ب شدت پامو تکون دادم و مثلا تو خواب و بیداری بودم حس کردم دارم از خودم دفاع میکنم ک اون ادمو جدا کنم از رو سینم

تادلت بخواد نمیدونم چرا برامن زیاد اتفاق میفته

به چیزای ماورایی علاقه داری؟ من یه مدت خیلی دنبال اوت دنیا و بیداری روح بودم اینجوری شدم فقط این نبود این رو یادم مونده

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

من چندسال این اتفاق برام میوفتادپشت سرهم حتی وقتایی ک ظهر میخاستم چرت بزنم اینطوری کوفتم میشدخیلی بد ...

چیزی هم میشندی؟

من صدای باد و حرف زدن میشنیدم و خیلی ترسناک بودچشمامم بسته نمیشدب زور پامو تکون تکون میدادم تا خوب ش ...

وای برای من اینجوری نبود ترسناک نبود اصلا فقط از اینکه نمیتونستم تکون بخورم ترسیدم

به چیزای ماورایی علاقه داری؟ من یه مدت خیلی دنبال اوت دنیا و بیداری روح بودم اینجوری شدم فقط این نبو ...

نه ولی شاید عحیب باشه تویه نقطه خاص خونه بخوابم اینطوری میشم بلا استسنا حتی چندبار هم امتحان کردم دچار کابوس شدم الان تواون نقطه نمیخوابم راحت میخوابم

دو بار، هر دو بار از نظر جسمی به شدت خسته بودم (هفته اول بعد از زایمان) و کمبود خواب شدید داشتم. جزییاتش یادم نیست. فقط یادمه خونده بودم اگه دچار این حالت شدید انگشتهای دست یا پا را تکون بدین. من هم به هر زحمتی بود انگشتهای پا را تکون دادم و از این حالت خارج شدم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من صدای باد و حرف زدن میشنیدم و خیلی ترسناک بودچشمامم بسته نمیشدب زور پامو تکون تکون میدادم تا خوب ش ...

من یه حس عجیب دیگه هم داشتم که الان فقط خاطرش مونده حسش نمیدونم ولی بشدت میترسم نمدونم چرا مثل این بود که مسخوابیدم بعد خودمو میدیدم بعد کمکم میرفتم بالا نمیتونستم تعادلم حفظ کنم کم کم میرفتم جلو وحشتناکی این بود که میترسیدم تعادلم بهم بخوره خیلی سخت بود وحشت داشتم از اون لحظه آخرش یهو میفتادم از خواب می‌پریدم یه جورایی 

نه ولی شاید عحیب باشه تویه نقطه خاص خونه بخوابم اینطوری میشم بلا استسنا حتی چندبار هم امتحان کردم دچ ...

خیلی عجیبه گاهی فک میکنم چیز هایی فرای دنیای ما وجود داره که ما بهش آگاهی نداریم