2777
2789
عنوان

کسی که جوابتو دیر میده نشونه چیه

83 بازدید | 7 پست

من یه دوستی دارم که یکسال باهم کار آنلاین کردیمو تهش به جایی نرسید کارمون ولی خب دوستیمون که سرجاش بود. کارمونم که خراب شد تقصیر هیچکدوممون نبود.  حالا خانم دیگه جواب پیامامو بعد از صدسال میده یا سین میزنه جواب نمیده. با اینکه میدونم آنلاینه. ازش پرسیدم چیزی شده ناراحتی؟ گفت نه فقط بی حوصلم.

از پیج پرایوتش منو ریموو کرده و یه پیج کاری زده و به همه گفته جز من.

من خیلی ناراحتم. هم کارمو از دست دادم هم دوستمو و اصلا موندم که این منو واسه کار میخواست یا واقعا دوستم بود؟😅

دلم براش تنگ میشه. چقدر آدما میتونن سنگ دل باشن🙂

بنظرتون چیکارکنم؟ دوستیمون تمومه یا من حساس شدم؟

نمیشه ته هیچ شبِ تاریکی صبح و طلوع نباشه💖

کلا پیام نده...تمام ..

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چرا من راحت با دوستا صمیمیم کات میکنم ب کتفمم نیس و اوناپیگیرمن

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

من اگه کسی اذیتم کرده باشه دیگه جوابشو نمیدمیه مواقعی واقعا حوصله ندارم و یکی سیریش بشه از حرصم دیگه ...

خب من اصلا اذیتش نکردم

نمیشه ته هیچ شبِ تاریکی صبح و طلوع نباشه💖