2777
2789
عنوان

خواهر زاده شوهرم پیام داده

484 بازدید | 24 پست

بچه ها چند روز پیش خواهرزاده شوهرم پیام داد که گوشیم هک شده اگه پولی چیزی خواستن بدونین من نیستم.ولی توی واتساپ همچنان پیام میزاره استوری میزاره خودشه.اما.....حالا دیدم چند تا پیام بد گذاشته واسم نمیدونم چه واکنشی نشون بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

شاید هکر میزاره

منم تل گرامم هک شده بود، تو گروه‌های زشت می‌برد هکره مخاطبین منو، یه روز یکی زنگ زد بهم هر چی تو دهنش بود بهم گفت، فک میکردن منم، منم حذف کردم تلگرام یه مدت

چند تا پیام رو فوروارد کرده دقیق هم در مورد زن دایی هست.از این تبلیغ کانال های ....هست خیلی بهم ریختم.یعنی میشه هکش کنن اونوقت دقیق واسه زن داییش که منم از این تبلیغا بفرستن؟

هک شده دیگه! بیخیال پیاما پاک کن به روی خودتم نیار 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بیچاره گوشیش هک شده،  منم چند ماه پیش همینطور شدم، یهو داشتم به خواهرم پیام میدادم، دیدم خواهرم داره چیزم میگه، گفتم چی شده گفت چرا فحش میدی😅 بعد که اسکرین گرفتم و اونم اسکرین گرفته بود دیدم اصلا پیامای من عوض شده رفته.

خیلی بد بود، ایشون هم اینجور شدند. حالا بعضیا هستند که الکی از جانبشون به مخاطبانشون پیام بد میره.