2777
2789
عنوان

سر پول بحثمون شد

2018 بازدید | 93 پست

بازم با همسرم بحثمون شد. این دفعه بخاطر پول. من صبح رفتم یه کرم‌پودر و یه خط لب خریدم که شد ۹۴۰ هزار تومان ولی همسرم فقط ۵۰۰ هزار تومان بهم پول داده بود. الان بهش گفتم تقریبا ۵۰۰ هزار تومان از خودم خرج کردم بهم بده. گفت نه ندارم و همین چند روز پیش ۴ میلیون تومان برای خونه مواد غذایی خریدم و فلان (از ۴ میلیون ۱۸۰۰ اون بن بود). منم گفتم خب اون که مواد غذایی بود به من ندادی. منم توی خونه کار میکنم. گفت پس تو مواد غذایی رو نمیخوری؟ گفتم پس نخورم؟. ... هیچی خلاصه بحثمون شد. قرار بود بریم خونه خاله‌اش. گفتم پول رو بده تا بیام بازم حرفاشو ادامه داد پول رو با اعصاب خوردی برام ریخت اما من دیگه اونقدر عصبی بودم که گفتم نمیام اعصابمو بهم ریختی. همین شد که اونها رفتن و من توی خونه موندم نرفتم

توکل به خدا🌿

تو که پولو گرفتی مهمونیتم میرفتی دیگه😂

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحتم. باید برای پول التماس کنم

من بخدا خرج زیادی نمیکنم. مثلا کرم پودر قبلی‌مو توی تابستون از دیجی‌کالا خریدم فکر کنم ۲۰۰ تومن بود که خیلیم بد بود. کلا این آقا از لوازم آرایشی فقط همین کرم‌پودر رو برای من خریده بود

در کل مکالمه همیشگی ما اینه: میگم پول بده میگه مگه رابطه جنسی برقرار کردی که بهت پول بدم؟ 

تازه امروز رابطه جنسی هم بهش دادم و اینطوری کرد. گفت تو منو فقط برای پول میخوای. میخوای از من بِکَنی

توکل به خدا🌿
خیلی ناراحتم. باید برای پول التماس کنممن بخدا خرج زیادی نمیکنم. مثلا کرم پودر قبلی‌مو توی تابستون از ...

وای بلا بدور بگو مگه زن خرابم برا پول رابطه داشته باشم؟

بعدشم خونه رو از فردا تمیز نکن بگو وظیفم فقط رابطه با توعه

وای بلا بدور بگو مگه زن خرابم برا پول رابطه داشته باشم؟بعدشم خونه رو از فردا تمیز نکن بگو وظیفم فقط ...

اره میخوام نه دیگه ظرف بشورم نه غذا درست کنم

هی میگه اسلام گفته زن روی شتر هم باید رابطه برقرار کنه

حالا از اسلام فقط همینو قبول داره. نه خدا نه پیغمبر نه امام علی هیچی رو قبول نداره

توکل به خدا🌿