2777
2789

انگیزشون چیه که تو ایران زنان میخونن جالب شد برام اصلا از نگاه توهین تمسخر نگفتم همینجوری برام سوال شد که برا من عجیبه یا کلا عجیبه

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.

مامایی فقط برا خانوما پذیرش داره 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامایی؟فقط برای خانم ها هست 

تخصص هم هر کی هست قدیمیه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ماما ک فقط خانم هستن،تخصص زنان زایمانه که پزشک عمومی آقا میخونه،احتمالا علاقه و استعداد ،چه اشکالی داره ولی،مهاجرت هم میتونن بکنن

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

اصن تو رشته مامایی پذیرش اقا نداریم چی میگی

بخدا من میرم بیمارستان نزدیک خونمون دانشجوعا میان بین ده تا دانشجو ۴ تاش پسره یکیشونم منو ویزیت کرد 

مامایی آقا ندارهمتخصص زنان مرد داریم که اونام مال ۵۰ سال پیشن خیلی وقته دیگه مردا نمیتونن تخصص زنان ...

نمیدونم مامایی یانه ولی استادشون دکتر زنان بود منم برا همین تعجب کردم