2777
2789
عنوان

چقد دانشجوعه مامایی و زنان اقا داریممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 41 پست
میتونم دلیلشو بپرسم؟اگر از لحاظ سواستفاده کردن میگی که هر ادم مریضی تو هر شغلی که باشه یه راهی برای ...

بله دلیلش اینه که تا وقتی خانم هست نیازی نیست دکتر مرد برای اندام خصوصی خانمها پرورش بیینه،دکتر مرد چه دلیلی داره به این رشته علاقه‌ داشته باشه؟ ایننننن همه رشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره به انگیزهعلاقه دارن به این شاخه از علمبه همون دلیل که خانما میرن مکانیک میخونن 😐خدایی ...

اره پزشک زنان اقا باشه تشریف ببریم بگیم ببین عفونتم از چه نوعیه و نمونه پاپ اسمیر بگیر و ... ، زیاد ادای روشنفکری درنیار دختر

اره پزشک زنان اقا باشه تشریف ببریم بگیم ببین عفونتم از چه نوعیه و نمونه پاپ اسمیر بگیر و ... ، زیاد ...

درضمن من از لحاظ تحصیل کردن تو این رشته گفتم

نه اشتغال

اگر دقت کرده باشی استاتر گفت انگیزشون از " خوندن " این رشته چیه و منم جوابشو دادم که تحصیل تو این رشته از نظر من مشکلی نداره

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

خب بخونن بعد بیکار بشینن تو خونه ؟! یه چیزی میگینا

گیر دادیا 😐

از نظر من تحصیلات فقط برای شغل نیست 

خودم به شدت علاقه دارم تو رشته روانشناسی تحصیل کنم اما اصلا از اینده شغلیش خوشم نمیاد

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

گیر دادیا 😐از نظر من تحصیلات فقط برای شغل نیست خودم به شدت علاقه دارم تو رشته روانشناسی تحصیل کنم ا ...

خو جیگر واقعا باید نگاه جنسیتی داش الکی یارو بخونه که چی نمیخواد بشینه تو خونه که یا مثلا میخواد مهاجرت کنه خب پس بره همون جا بخونه و اینجا صندلی اشغال نکنه بزاره یه خانم بخونه این رشته رو و پزشک زنان فقط و فقط همش با اون پایین درگیره که ، نمیشه گفت بخونه اقا مثلا فقط معاینه نکنه !! حالا خوبه نداریم ها نمیزارن بخونن این رشته رو ولی تو اتاق عمل موقع سزارین نمیدونم چرا هستن خیلی ناراحت کننده و استرس زاس و نگرانی ها و غصه ها و اذیتهای خودمون به کنار که باز بواسطه حضور اقایون معذبم هستی من که کلا فشارم رفته بود بالا از خاطر این موقعیت و حالم بدشده بود 

ویزیت داری میگی خودت بعدشم خودت داری میگی معاینه که نکرده یعنی تفاوت داره باهم ، ایشونم نگفتن معاینه ...

خب دیگه وقتی ویزیت معمولی کرده یعنی ماما یا متخصص زنان نبوده که.

پس چرامیگه آقایون ماما و متخصص زنان؟ اصلا سالهاست چه دیگه آقایون تخصص زنان ندارن قدیمیا هستن فقط

اونا سال آخر پزشکی هستن که باید اون دوره روبگذرونن نمیان متخصص زنان و ماما بشن که😂

عنوان تاپیکو یبار دیگه بخون شما

بله منم یه جایی بود ادرس دادن برو اونومالی رو نشون بده رفتم دکتر هنوز نیومده بود بعد چهار تا اقا اوم ...

ارع دقیقا منم رفتم هرکدوم برا خودشون میومدن همه ی اینا و میپرسیدن و مینوشتن

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.
من چند سال پیش کیستم ترکید نصف شب رفتم بیمارستان بخش زنان یه مرد جون بود دکتر زنان فقط شکمم رو معاین ...

واقعا ادم خجالت میکشه روش نمیشه راحت مشکلشو بگه یا اینکه اکثر سونو گرافی ها رو اقایون انجام میدن الان من ۴ تا مرکز یونو تماس گرفتم امروز همه اقا بودن کمتر خانوما هستن

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.