2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو

اعتیاد داشت 

اولاش جدیش نگرفتم این موضوعو بعد تو رابطمون افتضاح شد

دست بزن داشت توهمی شده بود ک بهش خیانت میکنم 

با هم در مغازش کار میکردیم چقدر اونجا از لحاظ روحی و جسمی اذیت میشدم منکه اصلا نمیدونستم کتک چیه!مرتب گوشیمو چک میکرد میزد تو در دیوار و ….

شیش ماه نمیگم همش ولی چهارماهش نابود شدم 

دیگ دیروز زنگ زد ب مامانم فحش و داد بیداد !!دیروز رفتیم سرکار با مادرم خانوادش بودن تو پاساژ ی ابروریزی کرد!!!!خمار بود مشخص بود یهو برا مامانم چاقو کشید!!

من همش هنگم تو شوکم نمیفهمم چی شد یهو همچی بهم ریخت

اکس ندارم چون کلا از اینجور روابط بی سر و ته بدم میاد

بنظرم پسره اگه آدمه بیاد خواستگاری من علافش نیستم که!

ولی با دوست صمیمیم دیشب کات کردم و خیلی خوشحالم

آدم سمی بود

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

من که تهش اکس_کراش داشته باشم از خودت بگو

خوش بحالت هیچ وقت وارد ی رابطه جدی نشو 

یا اگه میشی اول یک ماه مرتب وقت بزار ریز و درشت رفتاراشو بشناس بعد تصمیم بگیر ک بمونی یا بری.

یا خداااااااااااااااااااااااااااااا اکسم منو خدا نصیب گرگ بیابون نکنهههههههه

چقدر لا*شی  بود

چقدر خطرناک بود

خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا  

وان بار که کوه برنتابد غم ماست

اعتیاد داشت اولاش جدیش نگرفتم این موضوعو بعد تو رابطمون افتضاح شددست بزن داشت توهمی شده بود ک بهش خی ...

وای دختر این دیگه کی بوده؟! 

مگه دوست پسرت نبود خب زودتر کات میکردی 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
اکس ندارم چون کلا از اینجور روابط بی سر و ته بدم میادبنظرم پسره اگه آدمه بیاد خواستگاری من علافش نیس ...

من عزت نفسم پایین امد منیکه هرکی میدید میگفت تو داری حیف میشی چرا موندی بپاش

واقعا دیونم کرد پی همچیو ب تنم مالیدم سازش بیش از حدم بی ارزشم کرد کاش منم سریع میزاشتمش کنار

اکسم خیلی آدم کتاب خونی بود هر وقت میخواست واسه منم کادو بیاره می‌رفت از سایت های مختلف کتاب می‌خرید یبار پنج تا کتاب از سایت کاغذی خرید با موضوع های روانشناسی و رمانهای جالب مثل دیزی دارکر و هنر شفاف اندیشیدن و رمان فابل و .... 

روحیه خیلی جالبی داشت ولی یهو دیگه گفت سرش شلوغه و ازم فاصله گرفت 

خوش بحالت هیچ وقت وارد ی رابطه جدی نشو یا اگه میشی اول یک ماه مرتب وقت بزار ریز و درشت رفتاراشو بشنا ...

چشم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.