2777
2789
عنوان

تجربه بد خرید از دیجی کالا

865 بازدید | 35 پست

سلام دوستان 

دوستای عزیزم خواستم تجربه خرید جدیدم از دیجی کالا رو بزارم شاید کمکی کنه که یوقت این اتفاق برای شما نیوفته و پولتونو از دست ندین 

من خریدی داشتم از دیجی که محصول کاملا مطابق وسیله من بود سایزش و من سفارش دادم 

وقتی به دستم رسید دیدیم سایزش درسته ولی نازکتره و در نتیجه به وسیله من نمیخوره خلاصه مرجوع کردم 

در کمال تأسف پشتیبانی دیجی کالا گفت کارشناسمون گفته مشکلی ندارد و کالا درسته و مرجوعی رو پس فرستادن خلاصه من دوباره  عکس گرفتم و نشون دادم که به وسیلم نمیخوره و نازکتره 

و بردم حتی به مامورشونم نشون دادم که اونم ببینه اصلا واینمیسه و کوچیکه 

خلاصه بعد چند روز سردوندن پشتیبانی و الکی وعده پیگیری دادن جنس منو بازم پس فرستادن 

دوستان یسری خریدا رو سعی کنید حضوری انجام بدین من هم جنسی که تحویل دادن با وجود سایز بودن نخورد و رو دستم موند  هم پولم رفت من حلال نمیکنم بشخصه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حدود سی بار خرید داشتم جز یه بار چیزی مرجوع نکردم راضی بودم

منم خیلی خرید میکنم از دیجیکالا 

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                                         تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨

منم از دیجی کالا یه ادکلن ۵۰۰ هزار تومنی سفارش دادم که خاک تو سرشون فیک فرستادن

بوش یک ثانیه هم ماندگاری نداره و کاملا متفاوت با اصلشه

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

واسهدمنم ی بار اشتباهی بردن ی جای دیگه، اخرین بارم شد ازش خرید کردم از بس اذیت شدم تا گرفتنش

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

چی خریده بودی لینکش رو یذار ما هم نخریم 

بعد اینکه فروشنده ها کیفیتشون فرق داره همیشه دقت کنید

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.