2777
2789
عنوان

جان بوی عید نمیاد

327 بازدید | 36 پست

جان؟ بوی عید نمیاد؟ 

عاجزانه ازتون میخوام این«حوصله ی عید رو ندارم» و «عید چیه دلت خوشه» رو انقدر وایرال نکنید 

یه عید نوروز از رسم و رسومات ایرانی باقی مونده که اونم معلوم نیست کی با چه هدفی داره دهن به دهن میچرخونه که از بین بره. . 

فقط دوسال پشت سرهم کافیه این جملات وایرال شده کل مراسم نوروز رو از ریشه جمع کنه.

میدونم اقتصاد خرابه ولی به اینم توجه کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین 

کاربر آقا، نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می‌کنیم ولی او سالهاست خدایی میکند💛 داستان تو هنوز تموم نشده! تو خواهی خندیددر جایی که قبلا گریه کرده بودی.             بخاطر نت شبانه بیدار میمونی بعد میایی استوری میزاری :'فکرش نمیزاره بخوابم'  مخابرات بزنه تو کمرت دروغگو 😒 هزینه هام واگعی و در آمدم کیکه😢   تو واقعاً فکر کردی قلبمو شکستی؟ قلب من گلس داره بیچاره🤪 از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی :گفتش دو روز امریکا درس میدم .؛ یه روزم انگلیس درس میدم ،چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂        قطعا همه ایرانیا وقتی شامپو میزنن شیر آب رو نمیبندن و یه جاییشون رو میذارن زیر دوش که آب هدر نره😂😂طرف همیشه با دخترا حرف میزنه بعد میگه:من اجتماعی ام..😑تو جغرافیایی بدبخت😐همه جا شعبه داریبستن

اونایی که باسن خودتونو پاره میکردین که هالووین و کریسمس رو جشن بگیرین و توجیه مسخرتونم این بود که باید به هر بهونه ای شاد بود الان چرا واسه نوروز شور و شوق ندارید بی هویت ها؟

😂😂

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

عین دیشب تو یه تاپیک خانمه گفته کاش این عید جمع میشد یه عید دیگه به جاش میزاشتن مثلا عید فطر.بعد که ریملای گرفت گفت من فلان نیستم عاشق ایرانم.مثلا میگم خرید واجب نباشه کلی چرت و پرت بلغور کرد.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نه آقا من با عید هم ذوق نمی‌کنم، تنها چیزی که می‌تونه منو به وجد بیاره پوله.😂💔

تاریخ تقویم و بیخیال، تو دلتون هم عید میشه؟🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍