2777
2789
عنوان

جان بوی عید نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 36 پست
بودبریز و بپاش نه اما بودیه آجیل بود الان نیستمهمونی نمیشه بری چون نمیتونی پس بدیحالا ساده هم برگزار ...

خوب خدا رو شکر داشتی که مهمونی دادی پس انقد غصه نداره.حتما هم نباید شام و غذا باشه.ما عید دیدنی هنوزم در حد یه ساعت میریم سر میزنیم.لزوما هم‌نباید اجیل باشه.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بس که استرس و فشار روانی رو مردم زیاده. این چیزا دل خوش میخاد که هیشکی نداره. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من خواستم جواب بدم قفل بود

جشن های ایرانی یکی یکی داره کم رنگ میشه 

حالا اینم می‌خوان از بین ببرن 

من که عاشق عید هستم حتی اگر جایی نرم و چیزی نخرم 

همینجور الکی تو بازار بچرخم هم حالم خوب میشه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

خوب خدا رو شکر داشتی که مهمونی دادی پس انقد غصه نداره.حتما هم نباید شام و غذا باشه.ما عید دیدنی هنوز ...

من نه غصه میخورم نه غر میزنم به همینی که هست راضی ام و خدا رو شکر

اما اونایی که میگن حال و حوصله عید نداریم چون دستشون خالیه شما هم با اداهای مجازی نمی تونین بگین اشتباه می کنن حق دارن و هدفشون هم از بین بردن رسومات نیست

استارتر داره الکی جنایی می کنه موضوع رو

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
من نه غصه میخورم نه غر میزنم به همینی که هست راضی ام و خدا رو شکراما اونایی که میگن حال و حوصله عید ...

عزیزم من خودم هیچی نخریدم هیچی تو بگو یدونه جوراب.انقد برام‌هیجان انگیز نیست ولی هی این حس بد رو القا نمیکنم.من تازه عیدی که داده بودن یه مشکل جسمی برام پیش اومد خرج اون شد.با همین دلی که پر از غصه هست سعی میکنم بقیه رو یه جوری شاد کنم.با این ادمایی که هر روز دنبال ضربه به هویت ملیمون‌هستن باید همه چیو پول نبینیم.من نه تنها امسال کلا اهل خرید عید نیستم.حالا اونی که نداره حق داره ولی مسئله اینه اونایی هم که دارن ناامیدی و حس منفی میدن.مثل خودتون ناراحت نشی بخدا ولی وقتی میگی خدا رو شکر پس دیکه حس منفی نده.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

عزیزم من خودم هیچی نخریدم هیچی تو بگو یدونه جوراب.انقد برام‌هیجان انگیز نیست ولی هی این حس بد رو الق ...

چقدر بد که به راحتی منو قضاوت می کنید

قبول باشه روزتون

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چقدر بد که به راحتی منو قضاوت می کنیدقبول باشه روزتون

من قضاوت کردم؟عزیزم یه سری درد دل بود و سعی کردم بگم حال همو خوب کنیم.نگفتم پولداری و..و.گفتم اندازه ای داری که شاکر باشی.واقعا خوندم کجای حرفم قضاوت بود.یعنی امروز لعنت کردم به خودم بیام سایت.منو نفرین نکن که روزت قبول من بیمارم و روزه نمیتونم بگیرم.لعنت به این سایت و منه خر که میام ا امثال شما دوستانه صحبت میکنم.شما گفتی شاکرم گفتم مس حس بد القا نکن.تمام.انقد انقد حالمو بد کردی دستم لرزش گرفت دیگه جوابتو نمیدم.و امیدوارم برا دوری از این جور برخوردا بتونم نیام‌سایت در حدممکن.