2777
2789

خانما بنظرتون چندوقت بعد باید برای دومی اقدام کرد 

من شهر دورم و دست تنها 

شما اولیو چطوری نگه داری میکردین ؟

با ویارای حاملگیو مراقبتاش و استراحتاش چطوری همسرو بچه رو حواستون بود ؟ 

اصن بگین از تجربه هاتون حرف بزنین 

اگر ب عقب برگردین دومیو تو این شرابط دست تنهایی میارین ؟ 

جسمی و اعصابی کشش بارداری و زایمان دومی رو داشتین بهتر از اولی بود یا بدتر 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

من ت اولیم موندم بخدا 

همسرم میگه بیاریم 

ولی حقوقش کافی نیست 

میترسم بزرگ شه نتونم تامینش کنم بعدا بگه ت ک میدونستی نداری چرا منو ب دنیا اوردی

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با فاصله یکسال و نیم

بهترین تصمیمم بود

سخت بود دوتا بچه کوچیک تنها ولی همبازیای خوبین

پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دومی ناخواسته بود 

بچه اولم ۴سالشه 

دهنم سرویس شده 

یه خواب یه حموم یه بیرون رفتن شده آرزوم 

شوهرم فقط ۲۰ دقیقه بغلش می‌کنه که من سریع شام آماده کنم یا ظرف هارو بشورم کاملا تنهام و هیچکس پیشم نیست فقط دارم خودمو با جمله عیب ندارد بزرگ میشه آروم میکنم وگرنه روانی شدم

فاصله سنیشون زیاده اگر برگردم عقب دومی رو زودتر می‌آوردم که باهم همبازی بشن الان هم با هم گاهی بازی میکنن ولی اگر فاصله سنیشون کمتر بود به نظرم بهتر بود

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
مگه حتماباید واسه دومی اقدام کرد؟اگه شرایط نداری نیار

نمیدونم امسال چه اتفاقی افتاده همه باردارن یه عده که سومیم باردارن 

یکی که ۲۰ساله نداشته بارداره 😅کلا هر که رو میبینی بارداره 

من فقط نیستم 

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

دومی ناخواسته بود بچه اولم ۴سالشه دهنم سرویس شده یه خواب یه حموم یه بیرون رفتن شده آرزوم شوهرم فقط ۲ ...

بخدا منم خدا خواسته شد ولی گول همین نی نی سایتیها رو خوردم هی گفتن دوتا خوبه و ....

برمیگشتم عقب پشت سر هم می اوردم من ک زحمت یکیو میکشیدم و از همه چیز میموندم لااقل دوتاش باهم بزرگ می ...

دقیقا اینو زیاد شنیدم از پزشکو چندتا ادم حسابی ...

میگن وقتی زندگی ادم تعطیله چ یکی چ دوتا نزدیک بهم باشه زودبحران تموم میشه

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین