2777
2789
عنوان

کسی هست که بعد از ازدواج از شهرش اومده باشه و شهر شوهرش زندگی کنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 70 پست
چطور میشه ادم متوجه بشه که این دلتنکی رو میتونه تحمل کنه یا نه ؟؟؟ممکنه این دلتنگی اونقدر زیاد بشه ک ...

عزیزم بستگی به شوهرت داره که چند وقت یبار ببرتت خونه پدرت اگه زود زود ببره که خوبه ولی اگه درک نداشته باشه سالی دوسه بار ببره قطعا دچار مشکل میشین 

البته به خودتم بستگی داره که چقدر وابسته ای به خونواده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس ما بخاطر دوری از خونوادش بعد شش سال داره جدا میشه میگه نمیتونم این دوری رو تحمل کنم ....البته ا ...

من ب ختطر خانوادم حاضر نیستم زندگیمو خراب کنم ب هیچ عنوان.... باتینکه شوهرم نکات مثبت زیاد ومنفی زیادیم داره والان قهرم هستیم اگه روزی جدابشیم فقط ب حاطر خودمونه ن کسی دیگه البته اون خیلی مامانیه

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   
🖒🖒منم هر موقع دلم میگیره به خودم میگم من این شرایط رو میدونستم و قبول کردم

من هم با اینکه خیلی دورم و دیدنشون سخته دیگه ب همین تماسهای تصویری دلخوشم

اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس
خب ادم از اولش از کجا بدونه که میشه تحمل کرد یا نه؟؟خب اولش که خوشب هست میایی بعدن که سخت شد یا عادی ...

عزیزم بستگی هم داره ب اینکه چقدر وابسته ب خانواده باشی عادی هستین مثل بیشتر افراد یا نه خیلی وابستگی شدید عاطفی دارین؟

اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس

گاهی اوقات فکر میکنم ممکنه اینا اینوکه دلتنگه زو بهانه کرده باشن و مشگل چیز دبگه ای باشه که ما خبر نداشتخ باشیم ...مگه میشه زندکی رو به هم بزنی بخاطر دلتنگی .....نظرات شما چیه ؟

وای چقدر دلم گرفت... من عقدم خودم اصف همسرم ته تازه خونه هم پرند خریدیم

نمیدونم اصلا قراره چی بشه... از اینکه از فامیل مسخرم دورم خییییییییلیییییییی راضیم

اما هرموقع ب مامانم و داداشم فکر میکنم قلبم آتیش میگیره همش میگم چ کاری بود من کردم

چطور خانوادمو بذارم و برم ...

گاهی اوقات فکر میکنم ممکنه اینا اینوکه دلتنگه زو بهانه کرده باشن و مشگل چیز دبگه ای باشه که ما خبر ن ...

ب نظر من حتما چیز دیگه ای هست وگرنه کمتر زنی زندگیش رو ب خاطر خانواده ک طبعا اونا هم سرگرم زندگی خودشونن از هم میپاشه