2777
2789

مادر شوهرم پاشده بهش گفته که  لباسشویی ما خرابه چرا زنت نگفته لباسارو بیار من بندازم تو لباسشویی شوهرمم گفته ما یکی دیگه میخریم اونو میدیم به شما اونم گفته همین حالا بردار بیارش 

ما لباسشویی مون دو قلو عه بعد جای تخلیه آب و شیر هیچی شوهرم درست نکرده جایی براش فک کن فقط از خشک کن استقاده میکنم و تمام 

اصلا راحت نیستم باهاش خیلی وقتا وقتی میکشم میبرمش تو حیاط که لباس بشورم کمرم میشکنه تا یه هفته درد میکنه 

منم گفتم به شوهرم که واقعا اذیتم دیگه گفت که سال بعد کار میکنیم باهم یه دونه بخریم نمیدونم حالا چی بشه خدا کنه بتونیم بخریم دهنمونو سرویس کردن هی لباس میارن بنداز تو خشک کن 

شاید اون عنکبوتی که توی اتاقت بود و تو کشتیش بهت به چشم یه دوست نگا میکرد👀🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واا

اجازه نده

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

رفتم یه دوری توتاپیک هات زدم که راهنمایی اشتباه نکنم کلا خیلی زندگیت عجیب غریبه خواهر من اصلا از خودت اختیار نداری یا مادرت داره تکلیف تععین میکنه یا مادرشوهرت شوهرتم سرگرم قمار انلاینه!!

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

دفعه بعدی اتوماتیک بخر راحت شی اونم بهش بده بره واقعا به دردبخور نیستن

واقعا همین کارو میکنم راحت شم بخدا 

من بودم می گفتم اول یکی بخر و بیار و بعدش اینا بده به مامان جونت

همین کارو میکنیم گفته به مادرش هر موقع خریدیم میاریم 

رفتم یه دوری توتاپیک هات زدم که راهنمایی اشتباه نکنم کلا خیلی زندگیت عجیب غریبه خواهر من اصلا از خود ...

الان دیگه شوهرم ول کرده خدارو شکر دیگه نرفت سمتش 

مادرمم گفت بیا بمون گفتم شوهرم دوست نداره خیلی بمونم رفتم یه هفته ای خونش چند روز پیش برگشتم دیگه خودش درک کرد دیدنمیشه بیشتر بمونم خدایی راهنمایی های نینی سایتی ها بود که به خودم اومدم دیدیم دارم چیکار میکنم اصلا

سر لباسشویی هم اونا گفته بودن بیار شوهرم گفته هر موقع یکی دیگه خریدیم بعدش میاریم