2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو از کجا میدونی نمیزنن شاید طرف کلی مشکل داشته باشه نمیاد منتشر کنه

خب سالم و سلامتن

مثلا بعضیا میگن بعضی وقتا ممکنه چشمت بزنن خدایی نکرده آدم بمیره این واقعیه؟

چشم زخم ایه قرانه و وجود داره ولی کسی که مال و مکنت فراوان داره این دیگه براش یه مسئولیتی هم به همراه داره و ارائه و خودنماییش چه بسا عواقب جدی تری براش داره . چون اه بسیاری از مردم رو بلند میکنه یا باعث اتفاقات زیادی میشه مثلا کسی از زندگیش دلسرد میشه . ضمن این که ممکنه در زندگی امروزش هم اون سنگینی و انرژی منفی رو حس کنه ولی نمیاد در موردش حرف بزنه که

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

😂هی با شور چشما زندگی میکنیم 

خب چش نزنین یه لحظه

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

من یه بطری شیشه ای داشتم واسه آب خوردن 

بعد یه بنده خدایی اومد گفت این شیشه چقدر خوشگله و

....

فرداش اب ریختم توش بعد یه مدت دیدم‌ میزم خیسه بعد دیدم بطریه ترک خورده 🤣🤣

ولی نه اعتقاد ندارم...

بله من زندگیم رفت سر این موضوع طلاق گرفتم

آخی عزیزم 💔

خب پس چرا خدا میگه انسان رو اجتماعی آفریدم 

اگر آدم نتونه از زندگیش با بقیه درد و دل کنه پس چرا اجتماعی باشه خب هر کی تو لاک خودش باشه 

بعد جالبه وقتی هم آد ممیره تو لاک خودش بهش میگن افسرده 

آخه میدونی من یه آدمی هستم که تا با یکی یک کوچولو احساس راحتی کنم زیر و بم زندگیمو میریزم رو دایره