2777
2789
عنوان

انسانهای نیازمند 😓

128 بازدید | 10 پست

سلام خانمهای عزیز

توی این روزای خونه تکونی و خرید و گشت و گذار و سفر و عید دیدنی و دورهمی

تا جایی ک درتوانتون هست و میتونید

بین آشنا و فامیل و دوست و همسایه و همشهری ...

اگه یتیم و فقیر و کم دست میشناسید،بد نیست کمکشون کنیم شده با ی خوراکی کوچیک ی لباس یا کفش حتی دسته دو....هر چیزی ک میتونید و میشه به نیازمندان واقعی کمک کنید ،جامعه مون پر از فقیر هست و نیازمند واقعی...خدا رو خوش میاد بنده هاشم خوشحال میشن ..ممنون از دلهای پاکتون⁦❤️⁩

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

بله موافقم خدا خیرتون بده ،انشاالله در دنیا و اخرت عاقبتتونختم بخیر بشه .....به کسانی هم ک نمیتونین و روتون نمیشه کمک کنید به اسم عیدی هدیه بدید .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دخترم یتیم‌هست.ی همسایه داریم‌هرسال ی کاسه بهش اجیل میده.ایقد‌بچم‌خوشحال میشه

روح همسرتون شاد باشه

اون شادی بچه شما با هیچ چیزی قابل قیاس نیست

خدا ب همه ما کمک کنه

⁦❤️⁩

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
من دخترم یتیم‌هست.ی همسایه داریم‌هرسال ی کاسه بهش اجیل میده.ایقد‌بچم‌خوشحال میشه

خدا براش بسازه 

من دخترم یتیم نیست ولی از یتیم وضعیتش بدتره 

همسایه هم خدایش زن خوبیه با اینکه شوهرم ده بار فوشش داده تاحالا 

هرموقع آشی چیزی میپزه برا دخترم میاره

خدا براش بسازه من دخترم یتیم نیست ولی از یتیم وضعیتش بدتره همسایه هم خدایش زن خوبیه با اینکه شوهرم د ...

عزیزدلم.من دخترم امسال نتونست لباس‌مدرسه بدوزه یا چادر جشن تکلیف بخره.ایقد مشکلات هست.ولی خو بازم میگم توکل برخدا.بسپار به خدا.میوه صبر شیرین هست

عزیزدلم.من دخترم امسال نتونست لباس‌مدرسه بدوزه یا چادر جشن تکلیف بخره.ایقد مشکلات هست.ولی خو بازم می ...

درکت میکنم بخدا 

ولی اخه خواهر چقدر صبر والا من بعضی شبا میگم شیر گاز رو باز بزارم بخابیم دوتای راحت میشیم 

نگاه صورت معصومش میکنم پشیمون میشم