ببین عزیزم چند وقت پیش تو تلویزیون دیدم خانم روستایی را اورده بودن که کاملا بیسواد بود اما سوزندوزی میکرد و جایزه گرفته بود و ... بعد این خانم تاکید زیادی روی استقلال زن داشت... ایشون میگفت من به همه دختران روستا گفتم یه هنری یه کاری را یاد بگیرید.
هرکسی بنا به شرایطش باید شرایط استقلال را برای خودش به وجود بیاره. هر شخص هم شرایط خاص خودش را داره.. تو باید ببینی در زندگیت چطور میتونی برای خودت راهی برای استقلال پیدا کنی. امروز همسرت راضی نیس درس بخونی؟ تو ایران هم قوانین بهش این اجازه را میده کار غیر قانونی نمی کنه تو که یک زنی باید راه های دیگه را امتحان کنی. یه هنر یاد بگیر, مطالعتو ببر بالا... روی دایره لغاتت کار کن.. تاثیرگذار باش.. کم کم روی همسرت هم تاثیر میذاری. شرایط اینطوریه این تویی که باید بهترینو بسازی... مطمئن باش تویی که می خوایی حتما یه راهی بالاخره پیدا می کنی. به کسی هم لازم نیست بگی.. اصلا هم به همسرت نشون نده برات فلان کار مهمه.. عادی برخورد کن ولی خودت توی ذهنت برای خودت برنامه ریزی داشته باش... مثلا میخوای خیاطی یاد بگیری یا نقاشی یا شیرینی پزی اصلا, آشپزی... جوری نشون نده که همسرت با این طرز نگاه مردسالارانش بگه آها ببین داره خودشو از اون حدی که من میخوام بالاتر می کشه... تو اصلا به روی خودت نیار.. یه جوری برخورد کن که اصلا برای اون این کارو می کنی... مطمئن باش بعدا خودش هم از نتیجه اش راضی میشه.