2777
2789
همه مردا اینارو دوست دارن تو باید خودت بگی حق من این نیست یه کاری برا خودت پیدا کن هیچ وقت هم منتظر ...

هيچ جوره نميذاره زور ميگه راحت

آنكه را خوبي كنم هاري نگيرد آرزوست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا افراد اگر قدرت اینو داشته باشن که بتونن به تنهایی هم زندگی کنن و بتونن به تنهایی به راحتی تصمیم بگیرن مستقل هستن.  بله در یک زندگی خانوادگی زن و مرد نه برای هم بلکه با هم تصمیم گیری باید بکنن.. اگر نظرهاشون متفاوته  یک راه حلی پیدا می کنن اما این به این معنی نباید باشه که من به تو اینقدر از لحاظ مالی مثلا وابسته ام که تو هر بلایی هم سر من بیاری من مجبور هستم کنارت بمونم... 

یا اینکه زن یا مرد جرات نداشته باشن بدون نظر و اجازه هم برای پوششون تصمیم بگیرن مثلا یه خرید کنن, یا بدون اجازه هم با دوستانشون رفت و امد کنن و مثلا امکان اینو نداشته باشن که یهو الان تصمیم بگیرن با فلان دوستشون برن رستوران یا کافی شاپ.. و این تصمیم ها منوط به اجازه طرف مقابلشون میشه.. این چیزها همه باعث عدم استقلال شخصه. .. اینکه من به همسرم خبر بدم من دارم دو ساعت می رم بیرون خیلی فرق داره با اینکه ازش بپرسم برم بیرون؟  برای همین روی واژه اجازه تاکید کردم تو جملاتم.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
هيچ جوره نميذاره زور ميگه راحت

اگه کوتاه بیای ت آخر عمرش زور میگه

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
کلا افراد اگر قدرت اینو داشته باشن که بتونن به تنهایی هم زندگی کنن و بتونن به تنهایی به راحتی تصمیم ...

متاسفانه خيلي از مرداي ايراني اينجورين فكر ميكنن مالك زنن

متاسفانه خيلي از مرداي ايراني اينجورين فكر ميكنن مالك زنن

درسته عزیزم این تربیت مردسالاریه که بسیار هم اشتباهه.

قبل از ازدواج اینطور نبود همسرت؟ اگر بوده و اگاهانه ازدواج کردی که خب پس هیچی.. اما اگر نه باید باهاش صحبت کنی. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
درست ميگي ولي هر وقت از حقم دفاع ميكنم و كوتاه نميام همش دعوا ميشه تو خونه

اون اینطوری میکنه که دیگه از حقت دفاع نکنی بترسی باز دعوا شه

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
درست ميگي ولي هر وقت از حقم دفاع ميكنم و كوتاه نميام همش دعوا ميشه تو خونه

نباید بذاری دعوا شه.. لجبازی هم نکن.. بباهاش منطقی صحبت کن.. زمان زیادی طول می کشه.. اما کم کم کم براش جا میافته.   اگر هربار دعوا کنی به جز اینکه اون جری تر بشه و بیشتر بهت امرو نهی کنه چیز دیگه ای نداره.  شما باید بسیار پخته و عاقلانه رفتار کنی جوری نشون بدی که اصلا خودش از طرز فکرش را حلاجی کنه و از اون خجالت بکشه.

درسته عزیزم این تربیت مردسالاریه که بسیار هم اشتباهه. قبل از ازدواج اینطور نبود همسرت؟ اگر بوده و ا ...

راستش ما از نظر مالي و اجتماعي خيلي پايين تر از خانواده ي همسرم هستيم فكر ميكنم دليلش اين باشه و اينكه همسرم خيلي از مادرش ميترسه و حساب ميبره و مادرشم مخالفه كه مثلا عروسش بخواد درس بخونه يا مستقل بشه ك فردا روز بگه من تحصيلكرده ام فلانم .....

ببین عزیزم  چند وقت پیش تو تلویزیون دیدم خانم روستایی را اورده بودن که کاملا بیسواد بود اما سوزندوزی میکرد و جایزه گرفته بود و ... بعد این خانم تاکید زیادی روی استقلال زن داشت... ایشون میگفت من به همه دختران روستا گفتم یه هنری یه کاری را یاد بگیرید.

هرکسی بنا به شرایطش باید شرایط استقلال را برای خودش به وجود بیاره.  هر شخص هم شرایط خاص خودش را داره.. تو باید ببینی در زندگیت چطور میتونی برای خودت راهی برای استقلال پیدا کنی. امروز همسرت راضی نیس درس بخونی؟ تو ایران هم قوانین بهش این اجازه را میده کار غیر قانونی نمی کنه تو که یک زنی باید راه های دیگه را امتحان کنی. یه هنر یاد بگیر, مطالعتو ببر بالا... روی دایره لغاتت کار کن.. تاثیرگذار باش.. کم کم روی همسرت هم تاثیر میذاری.  شرایط اینطوریه این تویی که باید بهترینو بسازی... مطمئن باش تویی که می خوایی حتما یه راهی بالاخره پیدا می کنی.  به کسی هم لازم نیست بگی.. اصلا هم به همسرت نشون نده برات فلان کار مهمه.. عادی برخورد کن ولی خودت توی ذهنت برای خودت برنامه ریزی داشته باش... مثلا میخوای خیاطی یاد بگیری یا نقاشی یا شیرینی پزی اصلا, آشپزی...  جوری نشون نده که همسرت با این طرز نگاه مردسالارانش بگه آها ببین داره خودشو از اون حدی که من میخوام بالاتر می کشه...   تو اصلا به روی خودت نیار.. یه جوری برخورد کن که اصلا برای اون این کارو می کنی... مطمئن باش بعدا خودش هم از نتیجه اش راضی میشه.