2777
2789

شما با اینجور مردها با یاداوری حق و حقوقت  به عنوان زن فقط و فقط جریان دعوا و بحثو راه میندازی و اون اصلا گوش نمیده و فقط سعی میکنه نقطه نظرات خودشو به زور به کرسی بشونه.. جنگ جنگ قدرته برای این اقایون... جور دیگه با ایشون باید برخورد کرد.... با مردی که تربیت مردسالاری داره مگه میشه از حق و حقوق زن حرف زد؟ نه باید هی تاییدش کنی و کاری کنی که باهات راه بیاد.. یه موقع چشمشو باز میکنه میبینه نه استقلال زن بد هم نیست و به اون هم به عنوان همسر وجهه بسیار خوبی میده.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

امروز بيش از هر زمان ديگه اي متنفرم از اين فرهنگ مرد سالارانه كشورمون

از اين دوره گذار از سنت به مدرنيته

احساس قرباني دارم اين وسط

نه بابت جنگ ناله كردم

نه بابت صف كنكور

نه بابت بيكاري تحصليكرده ها

ولي گله دارم از اينهمه ظلم به زن

به شدت و به سختي دارم مقاومت ميكنم

🌸 مرنج و مرنجان🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز بيش از هر زمان ديگه اي متنفرم از اين فرهنگ مرد سالارانه كشورمون از اين دوره گذار از سنت به مد ...

منم حس قرباني دارم

آنكه را خوبي كنم هاري نگيرد آرزوست
شما با اینجور مردها با یاداوری حق و حقوقت  به عنوان زن فقط و فقط جریان دعوا و بحثو راه میندازی ...

دقيقا نميشه باهاش از اينجور حرفا زد شايد تو ذهنش حرفاي منو قبول داشته باشه ولي ي جور ديگه نشون ميده 

فقط با خياطيو آشپزيو اينجور چيزا موافقه فك كنم مجبورم برم هموتارو ياد بگيرم از ته دل دوست ندارم ولي بايد ب اين فكر كنم شايد روزي بدردم خورد

من به كمك مشاورم تمام قد ايستادم نميتونم ببينم بي احترامي به شعورم ميشه

استقلال مالی استقلال شخصیت میاره

از نظر من زن مستقل یعنی شاغل و البته چه بهتر تحصیلکرده هم باشه

محل زندگی از خودش داشته باشه

تصور کنین اگر شوهرتون و پولش نباشه خود خود شما کی و چکاره هستین...اگه از پس خودتو بر بیایین یعنی مستقل هستین

کارت شوهر در جیب نمیشه استقلال ...روزی که کارتشو نده شما کجا قرار میکیرین؟؟؟

اینا استقلال مالیست,ولی فقط اینا کافی نیست عزیزم,خیلی خانمها اینارا دارن ولی انقدر جرات ندارن که برا ...

وا كسي كه جرات كرده خونه و ماشين خريده مطمين باش بيشتر از اينا استقلال داره كه از همسرش نخواد اجازه بگيره

استقلال مالی استقلال شخصیت میاره از نظر من زن مستقل یعنی شاغل و البته چه بهتر تحصیلکرده هم باشه مح ...

بله ،درست ميگيد كاملا

منم دارم تلاش ميكنم كه جلوي حركت و رشدم گرفته نشه

چون ادم توانمندي هستم و همسرم به شدت احساس ناامني دارن

هرچه هم مراعات كردم بلكه حساسيتش كم بشه تاثيري نداشت متاسفانه

🌸 مرنج و مرنجان🌸

بهتره تموم اینارو بزارین کنار یه دوره اس اگه شرکت کنید کل زندگیتون رو تغییر میده منم باورم نمیشد ولی بعد کم کم معجزشو تو زندگیم دیدم، ازت یه زنی میسازه که کل فامیل محو رفتارات بشن، تموم سیاست های زندگی و زن قوی و با اعتماد به نفسو با فیلم بهت توضیح میده، اسم دورشم زن کاریزماس

این تلگرامشونه @ZEEENDEGY

این اینستاشون @mindandlove1

بهتره تموم اینارو بزارین کنار یه دوره اس اگه شرکت کنید کل زندگیتون رو تغییر میده منم باورم نمیشد ولی بعد کم کم معجزشو تو زندگیم دیدم، ازت یه زنی میسازه که کل فامیل محو رفتارات بشن، تموم سیاست های زندگی و زن قوی و با اعتماد به نفسو با فیلم بهت توضیح میده، اسم دورشم زن کاریزماس

این تلگرامشونه @ZEEENDEGY

این اینستاشون @mindandlove1