2777
2789
هيچ كس نيست؟؟؟😑😑😑

مستقل از جه نظر ؟  والا ینی کسی که خیلی قوی باشه  از تظر مالی محتاج کسی نباشه  پس انداز خوب واسه خودش داشته باشه واسه جایی یا کاری    انجام دادن  خودش اقدام کنه     شغل  داشته باشه  و اینکه انقد عزت نفس داشته باشه که از کسی چیزی نکنده باشه 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا سوال منم هست لطفا جواب بدین

میتونه هستن کسایی که  خونه شوهرشونن ولی رو پای خودشونن  ینی  کاراشونو خودشون انجام میدن منتظر نیستن شوهره همت کنه تکون بده هیکلو خودشون انجام میدن 

استقلال حتما به شغل نیست,وقتی اعتماد بنفس داشته باشی ودرهرزمینه مطالعه داشته باشی معلوماتت بالا باشه ...

افرین دقیقا

میشه برایه ظهوره امام زمان وحاجته دله منم یه صلوات بدید ،ممنونم 

يه پيجي بود من دنبال ميكردم ميكفت تنها به زني مستقل ميگن كه از خودش مسكن و ماشين داشته باشه در غير اينصورت مستقل نيس

زني كه كار ميكنه اما يك پنجم پولش براي خودشه استقلال نداره زماني استقلال داره كه همه چيز داشته باشه

مستقل از جه نظر ؟  والا ینی کسی که خیلی قوی باشه  از تظر مالی محتاج کسی نباشه  پس اند ...

منظورم يه زن قوي هست كه همه روش حساب ميكنن 

آنكه را خوبي كنم هاري نگيرد آرزوست

همه فکرمیکنن زن بره سرمار پول در بیاره یا برع دانشگاه پس مستقله،هرجایع زندگی باشی واونجوریرکه دوست داری زندگی کنی وهیچمس نتونه تو کارات دخالت کنه یعنی مستقل

میشه برایه ظهوره امام زمان وحاجته دله منم یه صلوات بدید ،ممنونم 
يه پيجي بود من دنبال ميكردم ميكفت تنها به زني مستقل ميگن كه از خودش مسكن و ماشين داشته باشه در غير ا ...

اینا استقلال مالیست,ولی فقط اینا کافی نیست عزیزم,خیلی خانمها اینارا دارن ولی انقدر جرات ندارن که برای یه خرید جزیی هم حتما باید اجازه و نظر همسرشون باشه

من شوهرم اصلا روم حساب باز نميكنه اصن نميدونم چيكار ميكنه هيچي بهم نميگه احساس ميكنم منو بچه ميدونه يا نميدونم واقعا....دوست دارم ي زن قوي و مستقل باشم از طرفيم خيلي محدودم ميكنه نميذاره كاري كنم به پيشرفتم كمك نميكنه فقط دوست داره زن خونه باشم بشورم بپزم بسابم ب هيچيم كاري نداشته باشم

پس یعنی زنی که تحصیلات نداره نمیتونه تو شغلای آزاد موفق بشه

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
من شوهرم اصلا روم حساب باز نميكنه اصن نميدونم چيكار ميكنه هيچي بهم نميگه احساس ميكنم منو بچه ميدونه ...

همه مردا اینارو دوست دارن تو باید خودت بگی حق من این نیست یه کاری برا خودت پیدا کن هیچ وقت هم منتظر شوهرت نباش که کمکت کنه چونکه نمیکنه

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....
همه فکرمیکنن زن بره سرمار پول در بیاره یا برع دانشگاه پس مستقله،هرجایع زندگی باشی واونجوریرکه دوست د ...

من نميذارم كسي تو كارام دخالت كنه ولي زورم ب شوهرم نميرسه

منظورم يه زن قوي هست كه همه روش حساب ميكنن 

خوب خودت میگی قوی ینی رو حرفش منطقی فکر کنه و منطقی عمل کنه  ینی  گزینه درست و انتخاب کنه  ینی  وقتی تو یه بحثی شرکت میکنه  دانش اون  مبحث و کم هم شده داشته باشه   سواد حتما به تجصیل نیس به عقل و شعور    طرف بستگی داره من زن روستایی میشناسم ماشاللاش باشه  یه پا مرده واسه خودش     انقدم با شعوره که  حد نداره  از همهچی سر در میاره  و  یه تنه تا قبل از بزرگ شدن بچه هاش زندگیشو چرخونده