2777
2789
عنوان

سهام عدالت

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 39 پست
سهام عدالت دیگه نمیشه ثبت نام کرد واسه اونایی که ندارن ؟

نمیدونم والا ولی فکر کنم متولدین 1402 به بالا میتونن اسم بنویسن

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خب شما که اینطوری مسخره میکنید پولو نگیرید بدید به کسی ک احتیاج ندارهاین چه حرفیه هر دفعه برا یارانه ...

من سهام ندارم😵‍💫🤐🫥😖

ولی الان مثلاً 700 تومن خیلی زیاده؟ 

بری فرشگاه دوتا مرغ میدن دستت 

پول یک کیلو گوشته 

علناً هیچی نمیشه... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهک چهار تا هفت یارانتونا ریختن؟

نه 

گفتن 28 ام میدن 

حالا راست و دروغشو نمیدونم

اینا ک گفته بودن ۲۵۰۰ میدن یهو شد ۷۰۰چ هنری کردن 💩

نه بابا تکذیب شده بود 

بعضی سایت ها هم گفتن این مبلغ رو توی چند مرحله میدن ، نه یک جا

خب شما که اینطوری مسخره میکنید پولو نگیرید بدید به کسی ک احتیاج ندارهاین چه حرفیه هر دفعه برا یارانه ...

از قدیم گفتن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده 

حالا قصد توهین و جسارت ندارم به کسی 

ولی برای خیلی ها همین مقدار هم گره از زندگیشون باز میکنه

ما سی ام همیشه میزنن و ۳۰۰ یعنی دهک هفت به بالاییم؟رو چه حسابی دهک بالاییم😁

نه دهک چهار به بالا هستین 

از قدیم گفتن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده حالا قصد توهین و جسارت ندارم به کسی ولی ب ...

داری توهین میکنی دیگه 

قصدشو ندارم چیه باز؟ 

الان مثلاً خواستی با این جمله حرفتو زیرپوستی بزنی؟ 

سر صبحی از دنده چپ بلند شدین که دنبال دعوا و بحث هستین؟ 

الان مثلاً من یه شوخی کردم گفتم اونایی که سهام دارن پولدار شدن انقدر بهتون فشار اورد؟ 

خداییش جدی میگی یا شوخی میکنی؟ 

سر و ته ، طی یه سال شاید یه میلیون اونم توی دوتا مرحله بدن 

این پول گره از مشکل باز میکنه؟ 

دیگه آدم خیلی باید بی خاصیت باشه که این پول گره باز بکنه از کاراش... 

من نمیگم غنیمت نیست ولی نه در این حد که آدم محتاجش باشه و یکی مثل من که نداره گربه بشه... 

نه که فکر کنی ما خیلی پولداریم نه والا ما هم با حقوق کارمندی و اداره کاری داریم زندگی میچرخونیم

ولی این مبلغ ، پولِ دوتا بسته مای بی بیِ... 

بچه من توی یه ماه 5 تا بسته مصرف میکنه حداقل... 

یعنی حتی پول پوشک نصفه ماهه یه بچه نیست... 

یا شما تو این مملکت زندگی نمیکنین یا ما...

یا شما نرخ اجناس رو نمیدونین یا ما...

تو رو خدا سیاسیش نکنینا من کاربریمو دوست دارم از هیچ چیزی هم شاکی نیستم 

منظورم اینه که با این پول ناچیز نمیشه چیز خاصی خرید یا کار خاصی کرد 

اول صبحی هم یه خبری گذاشتم از کارم پشیمونم کردین... 

آها، من که نه سر در میارم نه میدونم دهک چندیم.😐

برو توی سایت حمایت 

با شماره موبایل و کدملی سرپرست دهکتونو میبینی 

داری توهین میکنی دیگه قصدشو ندارم چیه باز؟ الان مثلاً خواستی با این جمله حرفتو زیرپوستی بزنی؟ سر صبح ...

کسی به شما توهین نکرد یکی امد یه حرف مسخره زد من در مقابل حرف ایشون اینو گفتم 

ولی بخدا من ادم میشناسم منتظره این پولو بزنن چهارکیلو میوه بخره برای شب عید منظور من اونا بودن وگرنه نه قصد توهین دارم نه پز زیر پوستی میخوام بدم این پولم واقعا پول توجیبی یه هفته بچمه 

منظور من در مقابل اون شخصی بود ک سهام عدالتو داشت مسخره میکرد