2777
2789
عنوان

سهام عدالت

1927 بازدید | 39 پست

سود سهام عدالت از فردا واریز می‌شود

🔻رئیس بورس: دارندگان سبد سهام عدالت ۴۹۲ هزار تومانی مبلغ ۷۴۴ هزار تومان، ۵۳۲ هزار تومانی مبلغ ۸۰۵ هزار تومان و سبد سهام یک میلیون تومانی مبلغ یک میلیون و ۵۱۳ هزار تومان سود دریافت خواهند کرد.

🔻پرداخت سود از فردا آغاز می‌شود و ۴۸ ساعت طول می‌کشد.

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

سلام 

کسی بوده که فقط چک داشته باشه و جدیدا با دادن شماره شبا طعام عدالتش درست شده باشه ؟

بدون ثبت نام در سجام

لاکچری ینی دختروپسرت تولدشون یکی باشه                  96/7/8                                                                   99/7/8

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستشون دردنکنه 😂

من که ندارم 

شوهرم داره 

پیش خودم گفتم بذار سر صبح یه خبر خوش به نی نی سایتیا بدم 

پولدار شدین رفت😁🥳

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
سلام کسی بوده که فقط چک داشته باشه و جدیدا با دادن شماره شبا طعام عدالتش درست شده باشه ؟بدون ثبت نام ...

بعیده باید سجام انجام بشه 

بازم نمیدونم...

دستشون دردنکنه 😂

آهااا 

راستی این خبر واسه دیشبه🥵

یعنی از امروز واریز میشه تا 28 ام🤪

منم ندارم که 😂

🤣🤣🤣🤣 

من که ندارم شوهرم داره پیش خودم گفتم بذار سر صبح یه خبر خوش به نی نی سایتیا بدم پولدار شدین رفت😁🥳

خب شما که اینطوری مسخره میکنید پولو نگیرید بدید به کسی ک احتیاج نداره

این چه حرفیه هر دفعه برا یارانه

سود سهام عدالت میگیید

همین ناشکرا باعث بی برکتیه پول میشه

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم