2777
2789
عنوان

مامانای باردار ی لحظه میاید؟

74 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.هفته ی 27بارداری هستم و درد شدید پهلو دارم هرچی هم ازمایش میدم عفونت ادراری دارم.امروز سونو دادم و ورم کلیه و سنگ تو ی کلیه ی دیگه داشتم.

از پریروزم دکتر ده تا سفتریاکسون تو سرم برام نوشته هر 12ساعت.

ولی نه آزمایشام تغییر میکنه و نه دردم کم میشه.دردم خصوصا زمانی ک ایستادم و حین راه رفتن وحشتناکه.

کسی تجربه  داره ک کمکم کنه؟

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش

من جفت کلیه هام ورم و یکیشون سنگ هشت میلی متری داره

ولی عفونت اداری ندارم با اینحال متخصص کلیه ام برام سفالکسین پونصد هر شش ساعت تا پنج روز نوشت با یه سونو و آزمایش دیگه

آزمایش و دادم حالا هفته ی دیگه باید برم سونو رو بدم و برم پیشش

البته یه سونو دادم گفته بود سنگه شده14میلی متر!!

دکترم گفت من اینو قبول ندارم امکان نداره یکی دیگه بده

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منکه تجربه ندارم اما خب برای سنگ کلیه دکتر نمیخواد عمل یا لیزیک کنه؟

والا نمیدونم.دارم دارو میگیرم فعلا.فک نمیکنم تو بارداری عمل یا لیزیک کنن.

فقط الان درد خیلی اذیتم میکنه و این ک عفونتم نمیره

من جفت کلیه هام ورم و یکیشون سنگ هشت میلی متری داره ولی عفونت اداری ندارم با اینحال متخصص کلیه ام ب ...

وااای نگو.چقد دارو کم بت داده.

منو گفت باید بستری شی ک بخاطر پسرم ک وابسته ست و امتحاناشه نرفتم.برا همینم ده تا امپول سفتریاکسون بم داد.

درد داری؟اذیتی؟

من جفت کلیه هام ورم و یکیشون سنگ هشت میلی متری داره ولی عفونت اداری ندارم با اینحال متخصص کلیه ام ب ...

سن حاملگیمونم یکیه.

میگم چ علائمی داشتی ک ب سنگ کلیه شک کردی و سونو دادی؟

وااای نگو.چقد دارو کم بت داده. منو گفت باید بستری شی ک بخاطر پسرم ک وابسته ست و امتحاناشه نرفتم.برا ...

نه من درد ندارم گفتم که عفونت ادراری ندارم دکترم محض احتیاط نوشت

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
سن حاملگیمونم یکیه. میگم چ علائمی داشتی ک ب سنگ کلیه شک کردی و سونو دادی؟

تو آزمایش کلی واسه قند و ادرار تو ادرارم خون دیده شد متخصص زنانم فرستادم سونو و یه آزمایش ادرار دیگه

نه من درد ندارم گفتم که عفونت ادراری ندارم دکترم محض احتیاط نوشت

خداروشکر ک درد نداری.خیلی بده دردش خیییلی.

ان شاءالله ک بلا دوره

خداروشکر ک درد نداری.خیلی بده دردش خیییلی. ان شاءالله ک بلا دوره

انشاالله