سلام دوستان من موهای بشدت حساسی دارم به پایه رسوندنش خیییییلی سخته الان نزدیک شش سال هست موهام رو رنگ نکردم اینقدر که موهام آرایشگرها خراب کردن الان رنگ مشکی طبیعی موهای خودمه هیچ رنگی روش نیست تصمیم گرفتم موهام رنگ کنم یه تغییری کرده باشم از اونجایی هم که ریزش شدید دارم بخاطر شیردهی ، خیلی موهای کم پشتی دارم
شوهرم خیییییلی روی موهام حساسه اجازه رنگ نمیده بسختی راضیش کردم همش میگه بلد نیستن موهات خراب میکنن اینقدر که رنگ کردم خراب کردن موهام کوتاه کردم الان تو این شش سال تا خط سوتینم رشد کردن
دوستم رنگکار هست دوسال هست کار میکنه دوست صمیمیم هست حقیقتش زیاد از کارش راضی نیستم ولی تو رودروایسی بهش گفتم میخوام که موهام رنگ کنه برام
خودش هم میدونه شوهرم خیلی حساسه میخوام کنسل کنم یک نفر پیدا کردم موهای سه تا از فامیل رنگ کرده عالییییی بوده برای منم پیشش وقت گرفتن الان نمیدونم چجوری به دوستم بگم که ناراحت نشه دلش نشکنه
این دوستم خیلی با من درددل میکنه از اینکه دوستان و آشناها بهش اعتماد ندارن پیشش نمیان میرن جاهای دیگه من دلم میخواد ازش حمایت کنم بارداره خرداد باید زایمان کنه چندروز پیش میگفت پول زایمانم هنوز جور نکردم هرشب از جوش و استرس خواب ندارم شما میگین چکار کنم برم پیشش ازش حمایت کنم یا برم اونجایی که کارش خیلی خوب بوده چی بهش بگم