2777
2789

سلام دوستان من موهای بشدت حساسی دارم به پایه رسوندنش خیییییلی سخته الان نزدیک شش سال هست موهام رو رنگ نکردم اینقدر که موهام آرایشگرها خراب کردن الان رنگ مشکی طبیعی موهای خودمه هیچ رنگی روش نیست تصمیم گرفتم موهام رنگ کنم یه تغییری کرده باشم از اونجایی هم که ریزش شدید دارم بخاطر شیردهی ، خیلی موهای کم پشتی دارم 

شوهرم خیییییلی روی موهام حساسه اجازه رنگ نمیده بسختی راضیش کردم همش میگه بلد نیستن موهات خراب میکنن اینقدر که رنگ کردم خراب کردن موهام کوتاه کردم الان تو این شش سال تا خط سوتینم رشد کردن 

دوستم رنگکار هست دوسال هست کار میکنه دوست صمیمیم هست حقیقتش زیاد از کارش راضی نیستم ولی تو رودروایسی بهش گفتم میخوام که موهام رنگ کنه برام 

خودش هم میدونه شوهرم خیلی حساسه میخوام کنسل کنم یک نفر پیدا کردم موهای سه تا از فامیل رنگ کرده عالییییی بوده برای منم پیشش وقت گرفتن الان نمیدونم چجوری به دوستم بگم که ناراحت نشه دلش نشکنه

این دوستم خیلی با من درددل میکنه از اینکه دوستان و آشناها بهش اعتماد ندارن پیشش نمیان میرن جاهای دیگه من دلم میخواد ازش حمایت کنم بارداره خرداد باید زایمان کنه چندروز پیش میگفت پول زایمانم هنوز جور نکردم هرشب از جوش و استرس خواب ندارم شما میگین چکار کنم برم پیشش ازش حمایت کنم یا برم اونجایی که کارش خیلی خوب بوده  چی بهش بگم 

ای بابا.من بودم نمی‌رفتم ولی گفتی بارداره پول لازمه دلم سوخت.اخه از طرفی هم میگی کارش خوب نیست میزنه موهاتو خراب میکنه.بری جای دیگه هم ناراحت میشه.استارتر  بهش بگو شوهرت منصرف  شد الکی بنداز سر شوهرت.بگو اصلا نمیخوام رنگ کنم.حالا ۶ سال رنگ نکردی یه امسالم روش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو جایی که بهش اعتماد داری 

تجربه بهم ثابت کرده پیش اشنا رفتن اشتباهه 

اگر موهاتو خراب کنه تو ممکنه پولو بدی ولی برا خودت بد میشه و شوهرتم ممکنه رفتارش باهات اثر بذاره 

اونم پول زایمانش جور میشه مگه شوهر نداره جور میکنه دیگه 

اصلا وقتی بارداره چرا رنگکاری میکنه ضرر داره براش 

بعدشم ماها مسئول بقیه نیستیم 

اون خودش دلش برا بچش نمیسوزه چجوری از بقیه انتظار داره

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بگو آشناها برام وقت گرفتن بیعانه هم دادن با اینکه دلم‌میخواست بیام پیش تو

من خیلی باهاش هم دردی کردم این دوسال اخه یه گروه داریم همه دوستان داخلش هستن هیچکدوم پیشش نیومدن اینم خیلی ناراحت بود از این موضوع الان منم بگم میخوام برم جای دیگه خیلی بد میشه نمیدونم چکار کنم

سر پوست و مو با هیچکس شوخی نکن بند پولم نباش 

۶ سال پیش رنگ کردم موهام ریخت هنوزم خوب نشده 

امسال کراتین کردم ۶ ماه تحقیق کردم تا مطمئن شدم ۱ ماه تمام رفتم سالن زنه کاراشو دیرم دونه دونه ازموادش عکس گرفتم تحقیق کردم رفتم امار مدرکشو دراوردم ۱۳ ساله کار مو انجام میده با ترس و لرز رفتم پیشش و راضیم خداروشکر 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
برو جایی که بهش اعتماد داری تجربه بهم ثابت کرده پیش اشنا رفتن اشتباهه اگر موهاتو خراب کنه تو ممکنه پ ...

دقیقا.اصلا از آشنا وسیله خریدن،معامله  کردن کلا هر کاری با آشنا اشتباهه  طبق تجربه.

بگو مادر شوهرم فهمیده میخام رنگ کنم برا دختر خواهرش بیعانه زده مجبورم برم پیش دختر خاله همسرم اگ نرم پولمو روم نمیشه بگیزم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
من خیلی باهاش هم دردی کردم این دوسال اخه یه گروه داریم همه دوستان داخلش هستن هیچکدوم پیشش نیومدن این ...

حالا این همه ادم نرفتن و اون چیزیش نشده یه کاره تو باید بیفتی جلو و جور بقیه رو بکشی وسنگ بلا شی ؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ای بابا.من بودم نمی‌رفتم ولی گفتی بارداره پول لازمه دلم سوخت.اخه از طرفی هم میگی کارش خوب نیست میزنه ...

اخه چندبار پیشش وقت گرفتم شوهرم نزاشته برم کنسل کردم الان باز همینو بگم 

خودمم همین تو ذهنم بود دست بزارم روی دلم بزارم زایمانه کنه بعد برم رنگ کنم بگم تو تازه زایمان کردی به همین خاطر نیومدم این چطوره با اینکه دوست داشتم برای عید خوشگل کنم 

برو جایی که بهش اعتماد داری تجربه بهم ثابت کرده پیش اشنا رفتن اشتباهه اگر موهاتو خراب کنه تو ممکنه پ ...

اره من شوهرم خیلی حساسه اگه خراب کنه همششششش میخواد روزی هزار بار بهم بگه گفتم نرو تو رفتی گفتم نکن تو کردی یا اینقدر رک هست میگه بهش برو بگو خراب کردی دوستیمون خراب بشه  ناخواسته باردار شد الان هم چون خیلی بدهی دارن مجبوره پا به پای شوهرش کار کنه  به گفته خودش داره هزینه زایمان و سیسونی رو  فراهم میکنه خودش هم میگه مجبورم وگرنه انجام نمیدادم

اخه چندبار پیشش وقت گرفتم شوهرم نزاشته برم کنسل کردم الان باز همینو بگم خودمم همین تو ذهنم بود دست ب ...

اره همینکارو کن.گناه داره ناراحت نشه یوقت.بعدشم موقع زایمان بگو عروسی فامیل شوهرمه بزور راضی شد برم.اینجوری شک نمیکنه