2777
2789
عنوان

( بلاگر واینستا)

199 بازدید | 9 پست

خیییلی وقته اینیستاگرام پاک کردم دوباره نصب کردم افسردگی گرفتم خداییش ادم حسرت میخوره من احساس میکنم خیلی عقبم چطور با وجود بچه کوچیک همه کاراشون میرسن آرایشگاه وهمه چیشون سر وقت پولا هم که ماشاالله پارو میکنن من یه مهمونی ساده میخوام بگیرم گلوم خشک میشه کم کسری نباشه پول کم نیاد اجاره خونه وخرجی ایناهم بماند 🥲 واقعا ادم یه جاهایی حسرت میخوره🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش سریال فریبا رو میدیدی بابا اینا همش دوربینه حتی اگه واقعی هم باشه همش استرس دارن برای تولید محتوا خوب باشن رها کن عزیزم چند درصد مردم واقعا به همه چی میرسن

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

اینستا فقط نت حروم کردنه

من با ۳۸ سال سن فقط دوماه تو عمرم نصب کردم اینستا. بعد پاک کردم.

روزی ۸ ساعت توگوشی ام ولی باهاش کار می کنم.

حتی دختر ۷ ساله م روزی یه ربع با گوشی بعد درسش بازی می کرد

بهش گفتم فقط هفته ای یکبار بازی کن. از تکنولوژی درست استفاده کن. الان با همون یه ربع ۲۰ دقیقه تو گوشی بودن دایرکتری می کنه. ماهی ۵۰۰ تومن میره تو حسابش.

حتی نی نی سایت هم میام محض راهنمایی کسی. تاییپیکم درد و دل هم نمیزنم

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

عزیزم بحث پوووله😂😂 میدونی چقدررر گیرشون میاد این بلاگرا و یوتیوبرا به من نصف اینم بدن مثل خر کار میکنم😂😂

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ

یه یوتیوبری بود ازش پرسیدن همین الان چقدر تو کارتته. گفت الان کفگیرم به ته دیگ خورده😑 گفت چقدر داری الان؟    چی گفته باشه خوبه؟ صدمیلیون تومن😂 خیلیامون صد میلیون تو کارتمون جمع نمیشه 

این با خرج روزمره و به گفته خودش بی پولی تو کارتش صد تومنه 

ناراحت نباش عزیزم مقایسه اصلا نکن من یه مدت واسه زیباییشون غبطه میخوردم خودم که فیل.ترای اینستا امتحان کردم دیدم چقدررر قیافم خوب میفته😂 در صورتی که معمولی ام دیگه حسرت چهره های اینستایی نمیخورم

لطفا یه صلوات واسه رسیدن به آرزوهام بفرستین😍💓خدایا شکرت که کمکم کردی به همه آرزوهام و خواسته هام برسم😍 خدایا مرسی که هوامونو داری😊 کاربری دست دونفره که یکیشون چندوقته نمیاد درگیر نینیِ