2777
2789
عنوان

پیشنهاد وسوسه انگیز شما بودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 43 پست
ببین پیشنهاد همسرت زیبا بودخوشم اومد از همفکریشاگ نیاز نداری و با چیزایی که داری حالت خوبه خیلی عالی ...

نه عزیزم میگم که بیشتر از سالای قبل هم خرید کردم 

بعد من تند تند میخرم لباس الان هم نخرم بعد عید دونه دونه میگیرم 

خودمم دلم پیش طلاس ولی خب با ده تومن میترسم چیزی نشه

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم میگم که بیشتر از سالای قبل هم خرید کردم بعد من تند تند میخرم لباس الان هم نخرم بعد عید دونه ...

پس اندازه دیگه

من خودم سکه میخرم برای پس انداز

اما طلا هم عالیه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چی میشه با ده تومن مثلا؟

انگشتر یا پلاک

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

به نظرت یه انگشتر ظریف میشه؟

اره میشه کاملا مطمئن باش

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

می دونی من چون اهل ناخن و اینا نیستم می گم طلا بخرولی شما خودت می دونی

منم زیاد انجام نمیدم 

یعنی این اقا میگه اینحوری بیشتر خوشم میاد ساده 

بیشتر مشکلش برا اون چیزاس که میگه بجاش طلا بخر یا پولشو بدم

مزه و ناخن و اصلاح چی؟اینارو انجام میدی؟

اره دیگه 

مشکلش با مژه و ناخن و رنگ مو و کراتین موعه 

هی میگه طبیعی ساده بهتره 

دید قانع نمیشم این روشو امتحان کرده😅وسوسه شدم 

ی پلاک کوچک یا گوشواره من باسم طلا میخرم لباس داشته باشم بعد وقتی خرید طلا بیاد وسط شاید بیشتد پول ب ...

میشه خدایی با اون قیمت اینایی که گفتی؟

اره شاید اونجا ببینه یه چیز چشموگرفته بیشتر پول بزاره روش این روشو امتحان کردم قبلا 

انگشتر دلم میخواد ولی فکر نکنم با اون قیمت بشه 🥴

نه انگشتر نمیشه

ولی بازم برو

شاید چیزای بدون اجرت خوبی داشته باشن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh