2777
2789

بچه ها امشب داشتم با همسر حرف میزدم میگفتم که مژه و ناخن و و اپیلاسون و اصلاحم مونده فردا پول بده انجام بدم (قبلا میگفتم موهامم رنگ کنم و بعد کراتین هم کنم ولی فعلا منصرف شدم اینو همسرم نمیدونشت منصرف شدم )

از لباسامم شال و شلوار و کفشم مونده که همشونو دارم ولی خب بازم میخواستم مدل دیگه بگیرم فقط شالی که به کتم بیاد ندارم 

امشب همسرم برگشت گفت به نظرت همه اینا که گفتی چقدر میشه گفتم مثلا ۱۰تومن برگشت گفت پولشو بدم یا میخوای ببرم، طلا بخر ولی دیگه اینارو نخر 

به نظرتون طلا یا اونایی که گفتم ؟

اینم بگما من از قبل زرنگی کردم بیشتر وسایلامو خریدم بیشتر هم خریدم همسرم خبر نداره😁هرسال همین کارو میکنم هم برا بچه ها هم خودم یواش یواش میخرم نگه میدارم برا عید 

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین پیشنهاد همسرت زیبا بود

خوشم اومد از همفکریش

اگ نیاز نداری و با چیزایی که داری حالت خوبه خیلی عالیه

اما اگ دلت پیش چیزای جدید میمونه هم میتونی بخری

اما همسرت پیشنهاد خیلی خوبی داد 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وقتی داری طلا

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

با ده تومن طلا میشه مگه

یک گرم و نیم طلا میدن

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

طلا

خودمم دلم میخواد ولی با ۱۰تومن چی میدن؟

اگه میدونستم بیشتر میگفتم🥴خیلی سیاستمندانه گفت حرفشو کم گفتم پولشو فک کردم باز میخواد بگه منو شبیه عابر بانک میبینی😅

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤

می دونی من چون اهل ناخن و اینا نیستم می گم طلا بخر

ولی شما خودت می دونی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

خودمم دلم میخواد ولی با ۱۰تومن چی میدن؟اگه میدونستم بیشتر میگفتم🥴خیلی سیاستمندانه گفت حرفشو کم گفتم ...

ی پلاک کوچک یا گوشواره من باسم طلا میخرم لباس داشته باشم بعد وقتی خرید طلا بیاد وسط شاید بیشتد پول بذاره دیگه باهم برید خرید اگر بیشتر شد بذاره روش

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!